Πριν 15 μέρες με μπούκωμα κ χρησ fisiohomer..κ μετά για 4-5 μέρες οτριβίν κ πάλι fisiohomer γιατί είχα οπισθορινική καταρροή και πάλι μετά από 10 μέρες μέχρι σήμερα συνεχ μπούκωμα το οποίο επανήλθε...μπορώ να χρησ μόνο το βράδυ οτριβίν? Την ίδια κατάσταση θυμάμαι κ πέρσι Είχα κουραστεί κ πήρα αντιβ. Καθάρισε η βλεννογόνος κ δεν με ξαναενόχλησε τον υπόλοιπο χειμώνα. Τι να κάνω ... Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Ακούγεται σαν να χρειάζεται κάποια άλλη θεραπεία που θα ανακουφίσει τη μύτη σας, ίσως αντιβίωση ή/και διαφορετικό ρινικό σπρέι. Για να σας πω σίγουρα τι χρειάζεται θα πρέπει να εξετάσω τη μύτη στο ιατρείο για να δω την παθολογία. Το οτριβίν γενικά όχι πάνω απο 7 μέρες συνεχόμενα, στην περίπτωσή σας μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με φειδώ πριν τον ύπνο για 2-3 μέρες μέχρι να εξεταστεί η μύτη και να σχεδιαστεί μια οριστική θεραπεία. Στη διάθεσή σας.
Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ) | Περιστέρι
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 22:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.