Σε αξονική βρέθηκε πέτρα 6 χιλιοστά 1200HU στο αριστερό κυστεοουρητηρικό στόμιο χωρίς διάταση ουρητήρων και ατελής πλήρωση ουροδόχου κύστης. Που βρίσκεται ακριβώς η πέτρα; και χρειάζεται να κάνω κάτι αφού δεν έχω κολικούς εδώ και δύο βδομάδες.
Πριν πέσει στην ουροδόχο κύστη
Ουρολόγος - Ανδρολόγος
|
Σέρρες
Το ότι δεν έχετε κωλικούς δε σημαίνει ότι δεν έχετε απόφραξη. Η πέτρα έχει κατέβει κοντά στην κύστη και θα πρέπει να αφαιρεθεί
Ουρολόγος - Ανδρολόγος
|
Παγκράτι
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.