Καλησπέρα σας. Μετά την επέμβαση της περιτομής πόσες μέρες απαιτούνται για την επιστροφή στη σεξουαλική δραστηριότητα και στο γυμναστήριο; Υπάρχει περίπτωση να υπάρξει πόνος την πρώτη φορά που θα κάνω σεξ μετά την ανάρρωση από την επέμβαση της περιτομής; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Γυμναστήριο μετά από 3 μέρες ,επαφές μετά από 1 μήνα ,καλύτερα να σας δει πρώτα ο θεράπων Ιατρός
Ουρολόγος - Ανδρολόγος
|
Σέρρες
Τουλάχιστον 15 ημέρες
Ουρολόγος - Ανδρολόγος
|
Παγκράτι
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.