Καλημέρα σας, υποβλήθηκα σε επέμβαση περιτομης 25 μέρες πριν και παρατήρησα ότι το δέρμα στο σημείο που υπάρχουν τα ράμματα δεν είναι καθόλου ελαστικό. Πριν την επέμβαση ότι το δέρμα το τραβούσα κατέβαινε τελείως κάτω εκτός από το σημείο που υπάρχει το χάλκινο. Τώρα όμως δεν κουνιέται καθόλου μοιάζει κολλημένω στο σημείο της ραφης. Επίσης στην στύση παρατήρησα μεγάλη διαφορά από πριν καθώς όταν είμαι σε στύση παρατηρώ ότι δέρμα τραβιέται πολύ έντονα και δεν υπάρχει άλλο περιθώριο που νομίζω αυτό δεν αφήνει να έχω την στύση που είχα πριν την επέμβαση με αποτελσμα να εχω μια διαφορα 3-4 ποντους (και οχι με το ματι). Το ίδιο θέμα ακριβώς έχει και ένας φίλος μου οποίος έκανε την επέμβαση στον ίδιο γιατρό μια εβδομάδα πριν από εμένα. Υπάρχει περίπτωση αυτό να αλλάξει? Δλδ να έχει την ελαστικότητα που είχε και να επανέλθω στην στύση που είχα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Χρειάζεται χρόνος ,ακόμη είναι νωρίς
Ουρολόγος - Ανδρολόγος | Σέρρες
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Αυτό μπορώ να σας το πω μόνο με κλινικό έλεγχο
Ουρολόγος - Ανδρολόγος | Παγκράτι
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.