Καλημέρα έχω ξεκινήσει το φάρμακο 5 μέρες παίρνω πρωί βράδυ με το φαγητό..έχω κοιλιακή δυσφορία....πότε παίρνουν οι παρενέργειες....?
Δεν μας λέτε δυστυχώς ποιό φάρμακο παίρνετε. Η κοιλιακή δυσφορία προφανώς όσο δεν διακόπτετε το φάρμακο. Εάν υποθέσουμε ότι η αιτία αυτού είναι όντως το φάρμακο, κι όχι κάποιος άλλος λόγος π.χ. κοιλιοκάκη, φλεγμονώδης νόσος του εντέρου, ευερέθιστο έντερο, κολικός κλπ.
Γενικός Γιατρός
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.