Είμαι με νόσο chrohn σε ύφεση με τελευταία κολονοσκοπηση πολύ καληκαι και μια μικρή διαφραγματοκήλη η οποία εκτιμήθηκε μετά από γαστροσκοπηση. Το τελευταίο διάστημα με πιάνει ναυτια το βράδυ στον ύπνο μου και με ξυπνάει και ακάθοριστος πόνος στο στομάχι. Λετε να είναι από παλινδρομηση?
Είναι αρκετά πιθανό. Εφόσον έχετε διαφραγματοκήλη θα πρέπει να μην ξαπλώνετε πριν περάσουν 2 ώρες από το φαγητό και γενικά να μην τρώτε βαριά γεύματα, ειδικά το βράδυ. Όταν επισκεφθείτε το συνάδελφο που σας παρακολουθεί για την Crohn, καλό είναι να αναφέρετε και το σύμπτωμα αυτό.
Γαστρεντερολόγος
|
Νέο Ηράκλειο
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.