Γεια σας! Είμαι 38 ετών! Στον υπέρηχο κάτω κοιλίας βρέθηκε κύστη στη δεξιά ωοθήκη 4,5 εκατοστά! Έχω πόνους στην κοιλιά κάποιες φορές! Είναι ανησυχητικό?
Καλησπέρα σας. Οι κύστες στις ωοθήκες στις γυναίκες στην αναπαραγωγική ηλικία είναι στη πλειονότητα τους καλοήθεις. Όμως για να σας απαντήσει κάποιος με μεγαλύτερη σαφήνεια θα πρέπει να γνωρίζει το ιστορικό σας κ να σας έχει εξετάσει για να δει τα χαρακτηριστικά της κύστης που έχετε κ κατά πόσο αυτά είναι καθησυχαστικά ή όχι. Ελπίζω να βρείτε χρήσιμη την απάντηση μου.
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας | Πανόρμου
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.