Υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν απλές ελιές στην ευαίσθητη περιοχή που κπ γιατροί να λένε ότι είναι κονδυλώματα κπ άλλοι όχι? Τα τεστ να βγαίνουν πάντα αρνητικά.. Κ επίσης έχουν αφαιρεθεί αυτές οι "ελιές".. Υπάρχει πάλι περίπτωση να ναι hpv? Κ πως μπορούμε να σιγουρευτουμε??
Η μόνη λύση θα ήταν να σταλεί για βιοψία αυτό που αφαιρέσατε. Το οτι τα τεστ είναι αρνητικά δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχει μόλυνση από hpv αφού τα κύτταρα του τραχήλου που παίρνουμε στο τεστ Παπ δεν μας δείχνουν τι συμβαίνει και στα εξωτερικά γεννητικά όργανα.
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
|
Πανόρμου
Μπορείτε να τα στείλετε για βιοψια. Εκεί θα φανεί αν είναι HPV.
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
|
Καλλιθέα
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.