Καλησπερα, σε 6 μερες περιμενω τη περιοδο μου και εχω καποια πηχτα ασπρα υγρα σα κομμενο γιαουρτι χωρις δυσοσμια και χωρις συμπτωματα καυσου και φαγουρας. Η καλλιεργεια για μυκητες βγηκε αρνητικη. Θα μπορουσε να ειναι απο καποια ορμονικη διαταραχη? Η θα πρεπει να ξανακανω καλλιεργεια?
Καλησπέρα σας. Δε νομίζω ότι πρόκειται για κάποια ορμονική διαταραχή. Το πιθανότερο είναι να υπάρχει μια ήπια διαταραχή στην φυσιολογική χλωρίδα του κόλπου σας. Κατά τη γνώμη μου αφού δεν έχετε συμπτώματα μπορείτε να δείτε εάν συνεχίζετε να έχετε τις ίδιες εκκρίσεις μετά την επόμενη περίοδο σας και αν έχετε ακόμα συμπτώματα να επανεκτιμηθειτε από έναν γυναικολόγο. Ελπίζω να βοήθησα έστω και στο ελάχιστο. Καλή συνέχεια.
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
|
Πανόρμου
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.