Καλησπέρα. Πριν λίγο καιρό βρέθηκε ουρεοπλασμα και μύκητες στην ευαίσθητη περιοχή. Αφού έγινε η αγωγή και κάναμε επανεξέταση, όλα βρέθηκαν αρνητικά. Οι ενοχλήσεις όμως μόνο συνεχίστηκαν στα έξω γεννητικά όργανα . Κάναμε και τεστ Παπ, εξετάσεις ούρων, άλλαξα αφρόλουτρο που μου συνέστησε η γυναικολόγος, αλλά οι φιγούρες και λίγο τσούξιμο υπάρχει ακόμη. Υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι άλλο; Μήπως χρειάζεται κάποια επίσκεψη και σε δερματολόγο; Ή να είναι ψυχοσωματικο πλεον;
Κάποιες κολπικες πλυσεις θα ήταν ωφέλιμες
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
|
Άγιος Δημήτριος
Πρέπει να εξεταστείτε εκ νέου εφόσον εμμένει η συμπτωματολογία και ίσως να επαναληφθεί καλλιέργεια ή και pcr για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα.
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
|
Γλυφάδα
Καλησπέρα .Πόσο ετών είστε?
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
|
Πατήσια
Καλημέρα σας ναι καλό θα ήταν να δείτε και έναν δερματολόγο εφόσον είναι μόνο εξωτερικά στο κέντρο μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε από το δερματολόγο μας
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
|
Παλαιό Φάληρο
Γεια σας, ενδεχομένως η θεραπεία για μύκητες να μην ήταν για αρκετό χρονικό διάστημα και τα συμπτώματα να επανήλθαν. Οι ψυχοσωματικοί λόγοι είναι πιθανοί επίσης αλλά αποτελούν διαφορική διάγνωση αφού έχουν αποκλειστεί όλοι οι άλλοι λόγοι.
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
|
Ιλίσια
Μια πιθανη αιτια μπορει να ειναι η ελλειψη ικανης φυσιολογικης χλωριδας. Υπαρχουν και αλλες σπανιοτερες αιτιες που πρεπει να εξεταστειτε για να εξακριβωθουν.
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
|
Νέα Φιλαδέλφεια
Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ. ΑΦΗΟΜΟΥ 21 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ.
ΣΠΑΝΙΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΩ ΣΥΣΤΗΝΩ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΑΝΗΛΗΠΤΙΚΗ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
|
Νέα Σμύρνη
Καλησπέρα σας. Ενδέχεται από την αγωγή που λάβατε να έχει διαταραχθεί η φυσιολογική χλωρίδα του κόλπου σας. Στον κόλπο κάθε γυναίκας υπάρχουν χιλιάδες μικρόβια που βρίσκονται σε ισορροπία κ δεν προκαλούν κανένα σύμπτωμα. Δυστυχώς λαμβάνοντας μια αντιβιοτική αγωγή μπορεί να σκοτώνουμε τα μικρόβια τα οποία προκαλούν την λοίμωξη αλλά παράλληλα διαταρασσουμε και την ισορροπία των άλλων μικροβίων. Με συγχωρείτε αλλά επειδή δε γνωρίζω κανένα στοιχείο του ιστορικού σας δεν μπορώ να σας παρέχω παραπάνω πληροφορίες. Περαστικά σας κ ελπίζω να βοήθησα έστω κ στο ελάχιστο.
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
|
Πανόρμου
Χρειάζεται επίσκεψη σε γυναικολόγο με ολιστική προσέγγιση
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
|
Νέο Ψυχικό
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.