Καλησπέρα σας εκανα εξέταση κολπικού υγρού οπου βρέθηκε gardenella vaginalis kai mycoplasma hominis αρκετά πυοσφαίρια και επιθήλια εχω κανει και τεστ παπ οπου βρέθηκε καθαρο .τι να κανω;
Καλησπέρα , θα χρειαστεί να λάβετε αντιβιοτική αγωγή. για τα μικρόβια που ανευρέθηκαν στην καλλιέργεια κολπικού υγρού. Ευχαριστώ.
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
|
Ίλιον
 
                            Καλησπέρα. Θα πρέπει να μιλήσεις με τον γυναικολόγο σου που γνωρίζει το ιστορικό σου κ τα συμπτώματα σου κ να λάβεις την ανάλογη αγωγή. Ελπίζω να βοήθησα έστω και στο ελάχιστο.
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
|
Πανόρμου
 
                            Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
 
			Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
 
    Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
 
    Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.