Καλημέρα, από την Δευτέρα ξεκίνησε μια φαγούρα στην ευαίσθητη περιοχή και ελάχιστος πόνος, από χθες έχει φύγει ο πόνος εντελώς και έχει μείνει η ενοχλητική φαγούρα και τα κολπικά υγρά μου είναι έντονο κίτρινο. Πλένομαι καθημερινά με το υγρό Intermed Eva Intima Extrasept pH 3.5 Minor Discomfort. Τι να κάνω;
Καλημέρα σας,
Τα έντονα κίτρινα υγρά και η αίσθηση δυσφορίας που περιγράφετε δεν είναι φυσιολογικά. Είναι πιθανό να οφείλονται σε κάποια κολπική λοίμωξη, όπως βακτηριακή κολπίτιδα, μυκητίαση ή ακόμα και σε άλλη αιτία. Η χρήση του υγρού καθαρισμού που αναφέρετε μπορεί να βοηθάει στην υγιεινή της περιοχής, αλλά δεν αποτελεί θεραπεία.
Σας προτείνω να κλείσετε ένα ραντεβού με έναν γυναικολόγο για να αξιολογήσει την κατάσταση και, αν χρειαστεί, να προτείνει καλλιέργεια κολπικού υγρού για να εντοπιστεί το αίτιο της ενόχλησης και να χορηγηθεί η κατάλληλη θεραπεία.
Ελπίζω να βοήθησα με την απάντηση μου και είμαι στη διάθεση σας εαν χρει...αστείτε οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.
Διάβασε περισσότερα
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας | Πανόρμου
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.