Καλημέρα!Έχω κάνει συνολικά τρεις φορές ηλεκτρική ανάταξη.Μπορω να ξανά κάνω αφού έχω κολπική μαρμαρυγή και αρρυθμίες;
Καλησπέρα. Μπορείτε να ξανακάνετε ηλεκτρική ανάταξη εφόσον είναι απαρραίτητο. Ωστόσο καλό θα ήταν να συζητήσετε με τον καρδιολόγο σας το ενδεχόμενο ablation ώστε να αποφεύγετε τις συχνές ηλεκτικές ανατάξεις.
Καρδιολόγος | Άνω Τούμπα
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Υπάρχουν φάρμακα πρόληψης, αντιμετώπιση υποκειμένων νοσημάτων και ablation. Ανατάξεις όσες θέλετε γίνονται αλλά δεν έχουν νόημα οι συνεχόμενες. Να το συζητήσετε καλύτερα με τον ιατρό σας.
Καρδιολόγος | Πλατεία Μαβίλη
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.