Μετά από έντονη διάρροια και πολύ οξύ κοιλιακό πόνο και πρήξιμο που ερχόταν περίπου κάθε 10 λεπτά, άρχισα να πηγαίνω τουαλέτα κάθε 12 λεπτά και αυτές τις φορές παρατήρησα ζωηρό, καθαρό ροζ-κόκκινο χρώμα στο χαρτί και στη λεκάνη. Αυτό κράτησε 15 ολόκληρες ώρες! Μόνο αυτό το διαφανές ροζ-κόκκινο υγρό υπήρχε πλέον. Πήρα μετά από συμβουλή φαρμακοποιού και τηλεφωνικά, γαστρεντερολόγου, Silicea gel και Doralin. Η διάρροια με το ροζ υγρό σταμάτησε μετά από 20 ώρες, όμως έχουν περάσει από τότε 3-4 μέρες και συνεχίζει το έντονο πρήξιμο και η ευαισθησία στην κοιλιά και δεν έχω πάει καθόλου τουαλέτα. Τι πρέπει να κάνω? Εξετάσεις και ποιες? Διατροφή? Ήταν γαστρεντερίτιδα? (δεν είχα πυρετό, ίσως εκείνη τη μέρα έφτασα το 37). Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη συμβουλή σας.
πρεπει να κανετε κολονοσκοπηση
Νέος συνεργάτης |
Γαστρεντερολόγος | Νέα Σμύρνη
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Θα πρέπει να σας δει το συντομότερο γαστρεντερολόγος.
Το αίμα μπορεί να ήταν απλός ερεθισμός από τις πολές κενώσεις, ενδέχεται όμως να είναι άλλης αιτιολογίας.
Επεμβατικός γαστρεντερολόγος | Μαρούσι
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 22:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.