Καλησπέρα. Έχω κάνει μια κρυοσυντήρηση ωαρίων και θέλω να κάνω και δεύτερη. Έχω περίπου 3 μήνες που παίρνω βιταμίνες χωρίς να τις έχει προτείνει γιατρός, για να ενισχύσω την ποιότητα. Ωστόσο ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση να έχω αντίθετα αποτελέσματα. Παίρνω φολικό οξύ. Q10, και τελευταία έχω μειώσει τη δόση και τα παίρνω μέρα παρά μέρα ή και ανά δύο C, E, σύμπλεγμα B
Καλησπέρα σας. Τπληρώματα που λέτε χρησιμοποιούνται συχνά σε γυναίκες που κάνουν κρυοσυντήρηση ωαρίων και σε κάποιες περιπτώσεις θεωρώ οτι μπορεί κ να βοηθούν. Προφανώς δεν κάνουν θαύματα, αλλά συνήθως δεν βλάπτουν όταν λαμβάνονται για λίγο και σε σωστές δόσεις. Το μόνο σημείο που θέλει προσοχή είναι να μην ξεφεύγουν οι ποσότητες. Χωρίς να γνωρίζω τι δόση παίρνετε ακριβώς, δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά αν είναι σωστό να συνεχίσετε έτσι ή αν χρειάζεται αλλαγή.
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας | Πανόρμου
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 22:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.