Καλησπέρα σας είχα ένα ατύχημα όπου ένα αυτοκίνητο μου έσπασε την κλείδα. Είμαι 23 ετών και πριν 4 μέρες έκανα το χειρουργείο όπου αντιμετωπίζω ενοχλήσεις μέχρι και σήμερα. Θα ήθελα να μάθω μερικές πληροφορίες σχετικά και το πόσο καιρό θα μου πάρει να κουνάω λίγο το χέρι καθώς σε 20 μέρες επιστρέφω στη δουλειά και κάποιες βασικές πληροφορίες σχετικά με την εγχείρηση ώστε να βγουν οι βίδες από την κλείδα καθώς η γιατρός μου είπε ότι θα γίνει μέσα σε 5-6 μήνες.
Το χέρι θα το χρησιμοποιείτε πλήρως σε 1,5 με 2 μήνες το συντομότερο
20 μέρες για επιστροφή στη δουλειά είναι λίγο, εκτός αν πρόκειται για δουλειά ελάχιστης καταπόνησης
Τα υλικά δε χρειάζεται να αφαιρεθούν οπωσδήποτε , εκτός αν ενοχλούν
Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός | Εύοσμος
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.