Καλησπέρα σας!! Τον τελευταίο καιρό νιώθω έντονη κούραση και ατονία σε σημείο που δεν μπορώ να κάνω βασικά πράγματα στο σπίτι και να ετοιμαστώ να βγω μια βόλτα. Έχω χαμηλή φεριτινη και ανεπάρκεια βιταμίνης d.Γενικά είμαι πολύ αγχωδης σαν άνθρωπος και δεν ξέρω αν προέρχεται από αυτό. Σας ευχαριστώ πολύ!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ Η ΑΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΤΕ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΙΔΗΡΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΣΙΔΗΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΜΗΝΕΣ
Γενικός Γιατρός
|
Περιστέρι
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.