Χαιρεται,μετα απο υπερηχο καρδιας και εξεταση σε καρδιολογο,διαπιστωθηκε πως εχω βραδυκαρδια,το ιδιο εχει ο πατερας μου,βραδυκαρδια και χαμηλοτερους παλμους κατα διαστηματα,ο ιατρος μου ειπε οτι ειναι κατι που δεν πρεπει να με ανησυχει και πως δεν υπαρχει κινδυνος απο αυτο. Ποια ειναι η γενικοτερη αποψη για την βραδυκαρδια και ποτε ενδεχεται να πρεπει να παρακολουθειται,θα πρεπει οντως να μην με ανησυχει η συγκεκριμενη διαγνωση?
Αν το ηλεκτροκαρδιογραφημα δεν δείξει και κάτι άλλο,δηλαδή απλά αν υπάρχει φλεβοκομβικη βράδυκαρδιά όχι κατω από 45-50 χτυπους και εσύ δεν νιώθεις κάτι δεν χρειάζεται να ανησυχείς
Καρδιολόγος | Εύοσμος
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.