Καλημέρα, πήγα εχθές το βράδυ σε νοσοκομείο για διανοιξη δοθιήνα κοντά στα γεννητικά όργανα, μου έγραψαν να πάρω για λίγες μέρες dalacin c, μπορώ να πάρω κάποια άλλη αντιβίωση, ανάλογη της κατάστασης, γιατί η dalacin τελευταία φορά μου είχε δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα με διάρροιες? το είπα στους ειδικευόμενους αλλά δε μου έδωσαν ιδιαίτερη σημασία.
Καλησπέρα σας, αν σας έχει προκαλέσει γαστρεντερικές διαταραχές, μπορούμε να καλύψουμε τη λοίμωξη που αναφέρατε με Augmentin για 10 ημέρες με προβιοτικά, αρκεί να μην είστε αλλεργική στην αναφερόμενη αντιβίωση. Ευχαριστώ πολύ.
Νέος συνεργάτης |
Παθολόγος | Φιλιατρά
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 22:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.