Καλησπέρα σας, έχω ένα μωράκι 30 ημερών και η μητέρα μου προσέχει το άλλο εγγονι που διαγνώστηκε με βρογχίτιδα και ωτίτιδα και λαμβάνει απο σήμερα αντιβίωση μπορούμε σε 10 μέρες να έρθουμε σε επαφή με την μητέρα μου η είναι επικίνδυνο για το μωρό και καλύτερα να το αναβάλλουμε για αργότερα ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
Καλημέρα. Ναι μετά από 3-4 μέρος μπορει
Νεογνολόγος
|
Αμπελόκηποι
Όταν δεν έχει συμπτώματα ούτε η γιαγιά ούτε το άλλο παιδί, τότε να έρθετε σε επαφή
Παιδίατρος
|
Αμπελόκηποι
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 24ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ
Παιδίατρος
|
Βέροια
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.