Καλησπέρα σας, εδώ και 5-6 μέρες νιώθω σαν να έχω ένα βάρος στο θώρακα, αν το σκεφτώ για λίγο ότι κάτι μπορεί να έχω με πιάνει κρίση πανικού, ζαλάδες, δυσκολία στην αναπνοή, ταχυπαλμιες κτλπ. 3 ημέρες πριν πήγα στα επείγοντα, με εξέτασαν παθολόγοι - καρδιολόγοι. Αιματολογικές, ακτινογραφία θώρακος, καρδιογράφημα, τριμπλεξ καρδιάς, μου είπαν ότι δεν βλέπουν απολύτως τίποτα περίεργο. Η ερώτηση μου είναι η εξής: υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι με το στομάχι? Κάποιο έλκος, κάποια παλινδρόμηση και να αντανακλά στο θώρακα?
Ναι ια μπορουσε αλλα θα σας το επισημαναν οι εφημερευοντες
Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος | Γέρακας
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.