Καλημέρα σάς.Απο την Τετάρτη έχω πυώδεις αμυγδαλίτιδα από ότι μου είπε ο γιατρός που με εξέτασε και μου έδωσε αντιβίωση, αν και η διάγνωση και η έναρξη της αντιβίωσης έγιναν την Πέμπτη.Το θέμα είναι ότι έχω τρελαθεί στα φλεματα και στο πολύ σάλιο, με αποτέλεσμα να έχω αναγουλες και να έχω κάνει και εμετό και δεν μπορώ να φάω καλά και σωστά και ούτε να κοιμηθώ γιατί ξυπνάω από τις αναγουλες λόγο αυτού.Ειναι μέρος της διαδικασίας τα τόσα φλεματα και σάλια; και γενικά θα μπορούσα να κάνω κάτι για να μειώσω τα φλεματα και τα σάλια γιατί κοντεύω να τρελαθώ με όλο αυτό.
Υπάρχει πιθανότητα να λόγω του οιδήματος να έχουν υπερτραφεί τόσο οι παρίσθμιες αμυγδαλές σας, σε σημείο που να δυσχεραίνουν την διαχείριση των εκκρίσεών σας. Αν δεν μπορείτε να σιτιστείτε ή να ενυδατωθείτε επαρκώς, έχετε απόλυτη ένδειξη για έναρξη ενδοφλέβιας αντιβίωσης και ενυδάτωσης σε Νοσοκομείο ή Κλινική.
Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ) | Ρόδος
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.