Καλησπέρα σας μετά από 3 αντιβιωσειις για ελικοβακτηριδιο στο στομάχι μετά από μια εβδομάδα που έχω σταματήσει την αντιβίωση έχω ελαφρύ πόνο χαμηλα στην κοιλιά είναι από την αντιβίωση;
Θα μπορούσε να είναι όμως συνήθως οι αντιβιώσεις προκαλούν και διάρροιες ως σύμπτωμα. Επίσης, συνήθως προτείνονται και προβιοτικά ταυτόχρονα με τις αντιβιώσεις για να προλάβουν τυχόν ανεπιθύμητες ενέργειες από το έντερο.
Γαστρεντερολόγος | Νέο Ηράκλειο
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.