Καλησπέρα. Είμαι γυναίκα, 53 χρονών στην εμμηνόπαυση και πάσχω εδώ και ένα χρόνο από πονοκεφάλους αριστερής πλευράς που δε περνάνε εύκολα με την λήψη απλών αναλγητικών. Η μαγνητική μου βγήκε καθαρή, όμως οι πονοκέφαλοι συνεχίζονται. Μου είπαν για ένα είδος ινιακής κεφαλαλγίας. Με τη λήψη οιστρογόνων για διάστημα 3-4 μηνών οι πονοκέφαλοι εξαφανίστηκαν. Πλέον παίρνω φυτο οιστρογόνα. Προσφατα έκανα αιματολογικές εξετάσεις και τα λευκά αιμοσφαίρια (12.000) καθώς και οι αιμοπεταλιακοί δείκτες p-lcr (48.3) και pdw (18.0) είναι ελαφρώς τσιμπημένοι. Επίσης έχω ανεβασμένο ζάχαρο. Την ημερα της εξέτασης είχα πονόδοντο, πονο αριστερα στη κοιλια, κούραση και κακουχία γενικότερα. Είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να με κάνει να ανησυχήσω; Υπάρχει περίπτωση για αυτές τις ανεβασμένες τιμές να οφείλονται τα οιστρογόνα ή το ζάχαρο; Ή μήπως είναι κάτι που προέρχεται από το κεφάλι; Παρακαλώ απαντήστε μου. Σας ευχαριστώ!
Οτι αναφορά το ζάχαρο, καλο να ηταν να κανετε εξετασεις για να ξαναδειτε αν υπαρχει διαβήτη και αν θα χρειαστεί θεραπεια
Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος | Θεσσαλονίκη
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Γεια σας, αν με τα φυτό-οιστρογόνα έχετε βελτίωση μπορείτε να τα συνεχίσετε, δεν επηρεάζουν τις τιμές αυτές
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας | Ιλίσια
Μπορείτε να κάνετε μία επανάληψη γενικής αίματος σε 1 μήνα. Πιθανόν να είχατε μία φλεγμονή στο δόντι ή μία ίωση και ήταν αυξημένα τα λευκά αιμοσφαιρια. Το σάκχαρο θα πρέπει να το έχετε ρυθμισμένο.
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας | Άνω Τούμπα
Θα πρέπει να επισκεφθείς με όλο το ιστορικό σου γυναικολόγο με εξειδίκευση στη γυναικολογικη ενδοκρινολογία που θα σε καθοδηγήσει κατάλληλα
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας | Νέο Ψυχικό
Η φλεγμονή στο δόντι θα μπορούσε να ανεβάσει τόσο τις τιμές των λευκών όσο και του σακχάρου. Η πρόταση μου είναι να τις επαναλάβετε.
Ενδοκρινολόγος | Καισαριανή
Καλησπερα.Το προβλημα σας ειναι πολυπλοκο.Πρωτα χρειαζεται να αναφερεται το ατομικο ιατρικο γυναικολογικο ιστορικο .Ποια ειναι η αποψη του νευρολογου για τη προελευση της κεφαλαλγιας?Τη αποψη εχει ο γυναικολογος και αν εχετε ολοκληρωση πληρες γυναικολογικο ελεγχο (τεστ ΠΑΠ, γυναικολογικη εξεταση,διακολπικο υπερηχο ,μαστογραφια,μετρηση οστικης πυκνωτητας).Ποιος σας χορηγησε την Θεραπεια ορμονικης υποκαταστασης ,τα οιστρογονα ,και πιο σκευασμα και γιατι μονο 3-4 μηνες.Τα φυτο οιστρογονα ποσο καιρο τα παιρνεται και εχεται τα ιδια αποτελεσματα ?Αυτες οι τιμες στη γενικη αιματος δεν συνδεονται με τα οιστρογονα και με το ζαχαρο.
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας | Ίλιον
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.