Καλησπέρα. Έχω ένα βρεφάκι 4 μηνών πρόωρο και όταν έλαβε από το έντερο χλωράλη υγρή 2 φορές από έντερο 14 ml τη φορά γιατί την 1η έκανε διάρροια άρχισε να έχει υπερδιέγερση δηλαδή να χτυπάει τα χέρια στο πρόσωπο και τις πατούσες μεταξύ τους. Μετά από 18 ώρες έλαβε ξανά για μια εξέταση που τη θεωρούσα περιττή και ήθελα να την αποφύγω λόγω χλωράλης και τότε άρχισε όταν το έφεραν να χτυπάει πολύ γρήγορα τα χέρια στο κεφάλι και τα πόδια μεταξύ τους. Από τότε κάθε βράδυ μόλις το παίρνει ύπνος κινείται ασταμάτητα με την ίδια κίνηση και βγάζει κραυγές ή κλαίει. Πέρασαν 13 μέρες και χάνουμε τον ύπνο μας από τότε γιατί το κάνει 7 ώρες στις 10. Και λιγότερο την ημέρα. Ήταν πολύ ήρεμο μωρό και συνέχεια γκρινιάζει και την ημέρα από τότε. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
Δεν έχει πλέον δράση η χλωραλη. Έχει στρες το μωρό, με το πέρασμα των ημερών θα ηρεμήσει.
Παιδίατρος
|
Αμπελόκηποι
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.