Καλησπέρα Έχω κάτω από το στήθος κοκκινίλα τσούξιμο και σκίσιμο δέρματος κάπου στα 5 εκατοστά. Έχω πάει σε φαρμακοποιό έχω χρησιμοποιήσει για 5 μέρες 3 φορές την ημέρα Kenacomb δεν είχα αποτελέσματα και έχω χρησιμοποιήσει Zinko Cream και Finicort αλλά δεν γιατρεύεται. Τι πρέπει να κάνω και τι να βάλω για να γιατρευτεί?
Καλησπέρα σας. Θα πρέπει να σας δει ο δερματολόγος σας για την εντατικοποίηση της τοπικής αγωγής και ενδεχομένως λήψη συστηματικής θεραπείας.
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος | Θεσσαλονίκη
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 22:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.