Μετά από χειρουργείο στη μέση είχα μούδιασμα στο πέλμα του ποδιού. Πάνε 40 ημέρες από την ημέρα του χειρουργείου. Εδώ και δύο ημέρες το μούδιασμα έχει επιδεινωθεί. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση.
Αν δεν υπάρχει μυϊκή αδυναμία μην ανησυχείτε. Επικοινωνήστε όμως με το θεράποντα ιατρό σας
Νευροχειρουργός | Χαϊδάρι
Είναι συχνό να επιμένουν νευρολογικά συμπτώματα μετά από εγχείρηση στη μέση
Ωστόσο αν ανησυχείτε πρέπει να μιλήσετε με το χειρουργό σας
Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός | Εύοσμος
Καλησπέρα σας. Απο τις λίγες πληροφορίες που παρέχονται σημειώνω οτι κάποιες νευρολογικές ενοχλήσεις (μούδιασμα, μυρμήγκιασμα, αδυναμία) μπορεί να επιμένουν για εβδομάδες ή και μήνες μετά από χειρουργείο στη σπονδυλική στήλη λόγω ερεθισμού ή καθυστερημένης ανάρρωσης του νεύρου, η επιδείνωση τους μετά από μια σταθερή φάση ανάρρωσης πρέπει να διερευνηθεί.Καλο θα ηταν να ενημερώσετε τον θεράποντα ιατρό σας.
Ορθοπαιδικός Χειρουργός | Νέο Ψυχικό
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.