Καλησπέρα σας ..περιμένω να αδιαθετησω σε μια βδομάδα και έχω καφέ υγρά 2 μέρες? Είναι φυσιολογικό? Είμαι 30 ετών και ο κύκλος μου δεν είναι πάντα σταθερός
Καλησπέρα. Το γεγονός ότι παρατηρείτε καφέ υγρά πριν την περίοδο δεν είναι φυσιολογικό και μπορεί να υποδεικνύει κάποιες ανωμαλίες, ειδικά αν ο κύκλος σας δεν είναι πάντα σταθερός. Οι καφέ εκκρίσεις μπορεί να σχετίζονται με ορμονικές διαταραχές, προβλήματα στον τράχηλο, ή άλλες καταστάσεις.
Θα ήταν καλό να διερευνηθούν οι αιτίες των ανωμαλιών στον κύκλο σας, ώστε να διαπιστωθεί τι προκαλεί αυτές τις αλλαγές και να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα.
Ελπίζω να βοήθησα.
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
|
Πανόρμου
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.