Καλημέρα σας. Μετά από ίωση με μια μέρα πονόλαιμο και δύο μέρες καταρροή την πέμπτη μέρα δεν μύριζα καλά. Κατά τη διάρκεια της ίωσης έπαιρνα βιταμίνες. Συγκεκριμένα ένα σκεύασμα με βιταμίνη C, D3, K1, ψευδάργυρο. Επίσης και ρινικό σπρέι της iovir. Έχουν περάσει δώδεκα μέρες και ακόμη δεν έχει επανέλθει η όσφρηση. Ο παθολόγος μου είπε να περιμένω ένα μήνα και μετά να πάω σε ωριλά. Τις βιταμίνες τις παίρνω ακόμη. Πριν χρόνια το είχα πάθει ξανά και είχα πάρει xozal και ένα ρινικό σπρέι. Να περιμένω λίγο ακόμα ή να πάω άμεσα σε ωριλά; Ευχαριστώ.
Έπρεπε να κάνετε test covid.
QnA.QuestionPage.DoctorProfile.NewPartner |
Γενικός Γιατρός | Κιάτο
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.