Πονάει ο μηρός μου δεξιά εμπρόσθια, πλάγια μέχρι το γόνατο και στη βουβωνική χώρα. Ειδικά όταν κάθομαι αρκετή ώρα και σηκώνομαι πονάω πολύ. Μετά το περπάτημα αισθάνομαι καλύτερα αλλά ο πόνος δεν φεύγει απλά γίνεται πιο υποφερτός. Θεωρείτε ότι υπάρχει πρόβλημα με το ισχίο; Είμαι γυναίκα ετών 63 με αρκετά καταπονημένη μέση και στένωση. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Πιθανόν να είναι κάποια αρθροπάθεια του ισχίου
Καλό είναι να σας εξετάσει κάποιος
Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός
|
Εύοσμος
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.