Πήγα σήμερα στον Οδοντίατρο να με δει λόγω πρησμένου ούλου δεν είδε καν την πανοραμική που είχα βγάλει και πήρε ένα εργαλείο και μου έκανε μια τομή πετάχτηκα στον αέρα από τον πόνο και μου έδωσε amoxil 1g και Flagyl 500mg και τώρα έχω ανεβάσει πυρετό έχει τα έχει κάνει καλά?
Αν κ θα έπρεπε να δει την πανοραμική εφ'οσον υπήρχε,συχνά η κλινική εικόνα από μόνη της είναι αρκετή για να ξέρει ο γιατρός πώς πρέπει να διαχειριστεί το περιστατικό. Προφανώς είχατε κάποιο συρίγγιο ή απόστημα. Οπότε η σχάση αυτού κ η χορήγηση αντιβίωσης είναι η λύση επιλογής. Λογικά σε λίγες μέρες θα σας καλέσει για να κάνει ενδοδοντικη θεραπεία στο δόντι.
Οδοντίατρος | Αμπελόκηποι
Καλά ακούγονται να τα έχει κάνει.
Οδοντίατρος | Πάτρα
Το θέμα είναι να γίνει διάγνωση για το αίτιο της φλεγμονής κ επακόλουθη θεραπεία.
Ενδοδοντολόγος | Ηλιούπολη
Κάποιες φορές η κλινική εικόνα μιλάει από μόνη της δε χρειάζεται να συμβουλευτείς και την πανοραμική πολύ καλά έπραξε ο οδοντίατρος
Χειρουργός Οδοντίατρος | Αμπελόκηποι
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 22:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.