Χαίρεται, είχα αποξεση ενδομητριου τον Νοέμβριο για πολυποδα και ήρθε κανονικά η πρώτη περίοδος. Εχθές υπήρξε επαφή ελεύθερη για λίγο και μετά με προφύλαξη. Υπάρχει περίπτωση σύλληψης?? Μου είχαν πει πως δεν πρέπει για 3 μήνες. Τώρα περιμένω περίοδο σε 6 μέρες Σας ευχαριστώ
Καλησπέρα σας. Σε κάθε ελεύθερη επαφή πάντοτε υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης. Προφανώς χωρίς όμως την ολοκλήρωση οι πιθανότητες είναι μικρές. Εάν αφαιρέσατε μόνο έναν πολύποδα δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορείτε να προσπαθήσετε και άμεσα εάν επιθυμείτε μια εγκυμοσύνη. Προφανώς όμως δεν γνωρίζω το ιστορικό σας όπως ο γιατρός σας. Ελπίζω να βρείτε χρήσιμη την απάντηση μου και είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω βοήθεια.
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
|
Πανόρμου
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.