Η 15χρονη κόρη έκανε δύο μέρες πυρετό 38, είχε μια μέρα λίγο πονοκέφαλο και σήμερα έχει δέκατα. Εκτός από τον πυρετό έχει πονόλαιμο κατά την κατάποση και κανένα άλλο σύμπτωμα. Παίρνει algofren και καραμέλες trachisan. Τρώει σούπες και πίνει υγρά. Ανησυχεί και στενοχωριέται, επειδή σε 4 μέρες θα πάει 4ήμερη σχολική εκδρομή. Τι με συμβουλεύετε. Να της δώσω μήπως και brasan χάπια ή απαγορεύεται; Αύριο, αν δεν αισθάνεται καλά θα την πάω στον γιατρό. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Δε χρειάζονται άλλα φάρμακα. Αν συνεχίσει ο πυρετός, να εξεταστεί από Παιδιατρο. Ίσως να χρειαστεί strep test και καλλιέργεια φάρυγγα για στρεπτόκοκκο
Παιδίατρος | Αμπελόκηποι
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 22:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.