Το παιδί μου είναι 7 ετών και πριν δύο μήνες έβγαλε σπυράκια όπως της αλλεργίας από τότε μου βγάζει ανά δύο μέρες και με καθημερινή χορήγηση xozal όπως μας είπε η αλλεργιολόγος.. δεν ήταν ποτέ αλλεργικό ούτε σε τροφή ούτε σε κάποιο ζώο ή φυτό. Τι μπορεί να είναι αυτό;;;
Καλό θα ήταν να εκτιμηθεί το εξάνθημα από δερματολόγο ή Αλλεργιολογο για να δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες για την αντιμετώπιση του.
Παιδίατρος-Ειδικός παιδικής διατροφής
|
Μελίσσια
Αλλεργία σε κάποιο αίτιο που μέσω της παρατήρησης μπορεί να αντιληφθειτε
Παιδίατρος
|
Αμπελόκηποι
Εφόσον κρατάει για πάνω από 6 εβδομάδες θεωρείται χρόνια κνίδωση. Τις περισσότερες φορές είναι ιδιοπαθής (δεν υπάρχει σαφές αλλεργιογόνο), ωστόσο ίσως χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση. Συζητήστε με την παιδίατρο ή/και την αλλεργιολόγο που παρακολουθεί το παιδί για το τι απαιτείται).
Παιδίατρος
|
Θεσσαλονίκη
Γεια σας, προφανως προκειται για χρονια κνιδωση. Πολλα αιτια μπορει να ευθυνονται για την εμφανιση του εξανθηματος, πχ τροφες, λοιμωξεις, αυτοανοσα., stress. Αν δεν εχει αλλα συμπτωματα πχ πυρετος, απωλεια ορεξης και βαρους να περιμενετε και να συνεχισετε to xozal.
Παιδίατρος - Νεογνολόγος
|
Σπάτα
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.