Η κόρη μου 7 ετών έχει ελαφρύ πονόλαιμο και λίγο ερεθισμένο. Είχε λίγο συνάχι και μπούκωμα. Να ανησυχώ για στρεπτόκοκκο; Είχε περάσει πριν κανέναν μήνα και πήρε αντιβίωση.
Μπορείτε πολύ εύκολα να κάνετε ένα strep test στο φαρμακείο της γειτονιάς σας αν ανησυχείτε συγκεκριμένα για στρεπτόκοκκο.
Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ) | Ρόδος
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Τα συμπτώματα μοιάζουν για ίωση και όχι στρεπτόκοκκο. Αν κάνει πυρετό, τότε να υποβληθεί σε στρεπ τεστ
Παιδίατρος | Αμπελόκηποι
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.