Γεια σας! Οι γαριδες και το καλαμαρι, ψητα ή βραστα, ανεβαζουν τη χοληστερινη; Εχει υψηλη χοληστερινη και προσπαθω να τρωω υγιεινα και να εχω απαχο κρεας στη διατροφη μου. Το τελευταιο καιρο ομως νομιζω εχω παθει δυσανεξια στο κρεας(λευκο και κοκκινο),γιατι οταν τρωω εχω γαστρεντερικα προβληματα, φουσκωμα,ερυγες, δυσκοιλιοτητα ή ατελεις κενωσεις,αυξηση βαρους και επισης επηρεαζεται πολυ η ψυχολογια μου και η ενεργεια μου(κοπωση,καταθλιψη).Θελω να σταματησω να τρωω για λιγο διαστημα και να δω πως αισθανομαι, αλλα δε μπορω να τρωω μονο οσπρια και ψαρια! Εχω αποκλεισει τα θαλασσινα,γιατι φοβαμαι για τη χοληστερινη. Τι θα με συμβουλευατε να κανω; Ειμαι σε απογνωση!
Τα θαλασσινά ανεβάζουν ουρικό οξύ . Δυο φορές την εβδομάδα ψάρι, 2 κοτόπουλο, 1 κόκκινο κρέας και μια θαλασσινα
General practitioner (GP)
|
Nafplio
Δυστυχώς οι γαρίδες ακόμα και σωστα μαγειρεμένες περιέχουν μεγάλη ποσότητα χοληστερίνης και αυτο ειναι γεγονός!
Internist
|
Nikaia
The content provided is strictly informational and should not be considered a replacement for professional advice from doctors or healthcare providers.
Ask anonymously Ask for free
We’ll email you when a specialist replies.
An unexpected error occurred but we’re working on it. Please try again.
Start a Video Consultation with a health specialist within 5 minutes
We’ll send you an email when a specialist responds.
Talk to a specialist daily from 08:00 to 23:00, via chat or video and get the answers you need in minutes.
When it comes to medication, it’s best to get answers that are tailored to your medical history. Chat with a specialist to get safe, personalized guidance in minutes.