Γεια σας! Οι γαριδες και το καλαμαρι, ψητα ή βραστα, ανεβαζουν τη χοληστερινη; Εχει υψηλη χοληστερινη και προσπαθω να τρωω υγιεινα και να εχω απαχο κρεας στη διατροφη μου. Το τελευταιο καιρο ομως νομιζω εχω παθει δυσανεξια στο κρεας(λευκο και κοκκινο),γιατι οταν τρωω εχω γαστρεντερικα προβληματα, φουσκωμα,ερυγες, δυσκοιλιοτητα ή ατελεις κενωσεις,αυξηση βαρους και επισης επηρεαζεται πολυ η ψυχολογια μου και η ενεργεια μου(κοπωση,καταθλιψη).Θελω να σταματησω να τρωω για λιγο διαστημα και να δω πως αισθανομαι, αλλα δε μπορω να τρωω μονο οσπρια και ψαρια! Εχω αποκλεισει τα θαλασσινα,γιατι φοβαμαι για τη χοληστερινη. Τι θα με συμβουλευατε να κανω; Ειμαι σε απογνωση!
Τα θαλασσινά ανεβάζουν ουρικό οξύ . Δυο φορές την εβδομάδα ψάρι, 2 κοτόπουλο, 1 κόκκινο κρέας και μια θαλασσινα
Γενικός Γιατρός
|
Ναύπλιο
Δυστυχώς οι γαρίδες ακόμα και σωστα μαγειρεμένες περιέχουν μεγάλη ποσότητα χοληστερίνης και αυτο ειναι γεγονός!
Παθολόγος
|
Νίκαια
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.