Σακαρέλλος Διαγνωστικά Κέντρα Άνοιξη

Άνοιξη, ΑΤΤΙΚΗ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΡΙΑΚΟ/ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ ΥΠΕΡΗΧΩΝ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΕΔΥ - ΕΟΠΥΥ Ιδιωτικό ραντεβού

Περιγραφή

Τα ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΑΚΑΡΕΛΛΟΣ αποτελούν ιδιωτικό φορέα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στην περιοχή των Βορείων Προαστίων. Με 3 σύγχρονες μονάδες, στη Νέα Ερυθραία, στην Άνοιξη και στη Νέα Κηφισιά, εξυπηρετούν καθημερινά περισσότερους από 500 εξεταζόμενους. Αποτελούν συνέχεια του πρώτου Ακτινολογικού εργαστηρίου του Ιατρού – Ακτινολόγου Αθανασίου Π. Σακαρέλλου στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας το 1981. Όλοι εμείς έχοντας ως βασικό γνώμονα τον άνθρωπο, είμαστε δίπλα στον καθένα ξεχωριστά πιστεύοντας και εφαρμόζοντας ότι : ‘’Είναι αδύνατο να ξέρει την ιατρική, αυτός που δεν ξέρει ακριβώς τι είναι ο άνθρωπος’’ Ουκ ένι ιατρικήν είδέναι, όστις μη οίδεν ό τι εστίν άνθρωπος (Ιπποκράτης)

περισσότερα

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών διαγνωστικού κέντρου - Σακαρέλλος Διαγνωστικά Κέντρα Άνοιξη

Όλες οι αξιολογήσεις είναι από επαληθευμένους ασθενείς που έχουν κλείσει ραντεβού μέσω doctoranytime.gr

Το διαγνωστικό κέντρο έχει αξιολογηθεί από 22 ασθενείς, από τους οποίους το προτείνουν οι 21.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
ΣΧΟΛΙΟ ΑΣΘΕΝΟΥΣ

περισσότερα
3 Δεκεμβρίου 2021

Εξαιρετικά ολα

περισσότερα
9 Νοεμβρίου 2021

περισσότερα
21 Οκτωβρίου 2021

Τέτοιο ευγενικό προσωπικό δεν υπάρχει σε άλλο κέντρο στην Αθήνα. Είναι ο κύριος λόγος που κάνω χιλιόμετρα για να πηγαίνω εκεί

περισσότερα
28 Σεπτεμβρίου 2021

Πολύ ευγενικό προσωπικό και η εξέταση στην ώρα της.

περισσότερα
12 Ιουλίου 2021

Πολύ εξυπηρέτικο προσωπικό. Τα αποτελέσματα βγήκαν γρήγορα και δεν υπήρχε αναμονή. Σωστή οργάνωση.

περισσότερα
12 Μαΐου 2021

Όλα καλά

περισσότερα
1 Απριλίου 2021

Καταπληκτική εξυπηρέτηση

περισσότερα
23 Μαρτίου 2021

Όλα ήταν εντάξει, εκτός από την τήρηση του ραντεβού με μισή ώρα καθυστέρηση.

περισσότερα
18 Νοεμβρίου 2020
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Λόγω των νέων συνθηκών και των κανονισμών που εφαρμόζουμε καθημερινά, λόγω του COVID-19, εντός του διαγνωστικού μας κέντρου προέκυψε καθυστέρηση στο ραντεβού σας. Ζητάμε συγνώμη για την αναμονή που είχατε και ελπίζουμε να σας εξυπηρετήσουμε ξανά στο μέλλον.Με εκτίμηση.

Με κλεισμενο ραντεβου στις 7 παρα 10 για να κανει ακτινογραφια ενα παιδακι μολις 2 ετων θεωρω απαραδεκτη την καθυστερηση μιας ολοκληρης ωρας για την πραγματοποιηση της εξετασης!!!

περισσότερα
9 Σεπτεμβρίου 2020
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Λυπούμαστε για την καθυστέρηση που είχατε κατά την επισκεψή σας στο Διαγνωστικό μας Κέντρο. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το αίτημα εξέτασής σας ήταν στις 07/09/2020 και ώρα 19.30 στο Διαγνωστικό Κέντρο Άνοιξης. Η προσέλευση σας έγινε τελικά στο Διαγνωστικό Κέντρο της Νέας Ερυθραίας στις 18.55. Κατά την άφιξή σας στη γραμματεία ενημερωθήκατε ότι για τον λόγο ότι δεν υπήρχε αίτημα εξέτασης για το υποκατάστημα της Νέας Ερυθραίας θα είχατε μια καθυστέρηση τουλάχιστον 30 λεπτών. Προκειμένου να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα και με περισσότερη ασφάλεια σας είπαμε να καθήσετε σε έναν χώρο με φυσικό αερισμό απομονωμένοι από τους υπόλοιπους εξεταζόμενους. Λόγω των αυστηρών μέτρων εντός του χώρου προκειμένου να διασφαλίσουμε την υγεία των εργαζομένων καθώς και των εξεταζόμενων η εξυπηρέτηση εκτός προγραμματισμένων ραντεβού παρουσιάζει ορισμένες καθυστερήσεις. Οι κριτικές και οι αξιολογήσεις μας βοηθάνε προκειμένου να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Με εκτίμηση.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΩΝ

Κλείσε το ραντεβού σου σε 1'

Επίλεξε ημέρα και ώρα ραντεβού για τις εξετάσεις σου

ΠΡΟΣΟΧΗ.Δεν μπορείς να κλείσεις ραντεβού σε διαφορετικά τμήματα την ίδια ημέρα και ώρα.