Ποσειδώνειο Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο

Παλαιό Φάληρο, ΑΤΤΙΚΗ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ/ ΟΥΡΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ ΥΠΕΡΗΧΩΝ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ Ιδιωτικό ραντεβού ΠΕΔΥ - ΕΟΠΥΥ

Υπηρεσίες

  • Εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής
    Παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας. Γίνονται δεκτοί όλοι οι τύποι εκτός από American Express.
  • Αποστολή αποτελεσμάτων
    Παρέχεται η δυνατότητα αποστολής αποτελεσμάτων των αιματολογικών εξετάσεων μέσω fax ή email.
  • Μέσος χρόνος λήψης αποτελεσμάτων εξετάσεων
    Ο μέσος χρόνος λήψης αποτελεσμάτων των εξετάσεων είναι 1 εργάσιμη ημέρα εκτός από εξειδικευμένες εξετάσεις.

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών διαγνωστικού κέντρου - Ποσειδώνειο Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο

Όλες οι αξιολογήσεις είναι από επαληθευμένους ασθενείς που έχουν κλείσει ραντεβού μέσω doctoranytime.gr

Το διαγνωστικό κέντρο έχει αξιολογηθεί από 22 ασθενείς, από τους οποίους το προτείνουν οι 19.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
ΣΧΟΛΙΟ ΑΣΘΕΝΟΥΣ

Πολύ Καλές Ιατρικές Υπηρεσίες.Πάρα πολύ κακή εξυπηρέτηση. Αγενές προσωπικό. Μη τήρηση χρόνου ραντεβου και ανεπαρκείς συνθήκες υγειονομικής ασφάλειας (πολύ μικρός χώρος αναμονής με πάρα πολύ κόσμο)Μου θύμισε ΙΚΑ....

περισσότερα
22 Ιουλίου 2021
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας και το σχόλιο σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όπως προκύπτει από τα αρχεία μας, η όλη διαδικασία εξέτασης καθώς και γνωμάτευσης διήρκεσε λιγότερο από μία ώρα. Η όποια καθυστέρηση είχατε είναι ένα τυχαίο γεγονός. Λυπούμαστε για την αναστάτωση. Τέλος θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι το Ποσειδώνειο τηρεί αυστηρώς το υγειονομικό πρωτόκολλο και επιπροσθέτως στον χώρο λειτουργούν εξειδικευμένα συστήματα απολύμανσης ατμοσφαιρικού αέρα.

Η ιατρος ακτινοδιαγνωστης,εξαιρετικη!

περισσότερα
29 Μαΐου 2021

Δυστυχώς απογοητεύτηκα από το σημερινό μου ραντεβού, το οποίο ήταν για πανοραμική ακτινογραφία. Ο κύριος ο οποίος μου έκανε την ακτινογραφία, αρχικά με άφησε να περιμένω μισή ώρα γιατί είχε πιάσει κουβέντα με το υπόλοιπο προσωπικό. Ευτυχώς που του υπέδειξε η κυρία στη ρεσεψιόν τι έπρεπε να κάνει. Έπειτα του εξήγησα ότι χρειάζομαι μία πανοραμική όπου θα έπρεπε να φαίνεται η άρθρωση της γνάθου διότι επρόκειτο για γναθοπροσωπικό πρόβλημα. Όχι μόνο δεν ενδιαφέρθηκε να καλύψει την περιοχή που του υπέδειξα, αλλά μου απάντησε το απίστευτο: "εξαρτάται από το μέγεθος του στόματός σου αν θα φανεί!". Ευτυχώς που πήγα σε άλλο διαγνωστικό κέντρο μετά, όπου κατά έναν περίεργο τρόπο μπόρεσα να κάνω τη δουλειά μου ανεξάρτητα από το μέγεθος του στόματός μου!

περισσότερα
15 Απριλίου 2021
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο σας και το σχόλιο σας το οποίο εξετάσαμε με μεγάλη προσοχή. Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι στην Πανοραμική απεικόνιση το πεδίο είναι συγκεκριμένο. Επίσης να επισημάνουμε ότι το συγκεκριμένο περιστατικό είναι ένα ατυχές γεγονός και ζητούμε συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία . Σας διαβεβαιώνουμε ότι το Ποσειδώνειο παρέχει αξιόλογες ιατρικές υπηρεσίες και διακρίνεται για το άρτια καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό. Ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο σας, το τμήμα επικοινωνίας του Ποσειδωνείου είναι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση .

Πολύ ευγενικό προσωπικό. Όμως εάν ήξερα πως ακόμη κι αν έχω ραντεβού θα πρέπει να περιμένω τη σειρά μου και πριν από εμένα εξυπηρετούνται άτομα που δεν είχαν ραντεβού, θα μπορούσα απλά να πάω εκεί και να περιμένω! Αξιόλογοι γιατροί αλλά από άποψη τήρησης του ραντεβού δεν ισχύει!!

περισσότερα
24 Φεβρουαρίου 2021

Μεγάλη αναμονή για υπέρηχο, αλλά αναμενόμενη. Εξαιρετική εξυπηρέτηση από το προσωπικό και την ιατρό ειδικά. Πολύ ευχαριστημένος.

περισσότερα
14 Ιανουαρίου 2021

Το προσωπικό ηταν ευγενικό κ συνεπής! Η γιατρός που με ανέλαβε ηταν έμπειρη κ ευγενική ,μου έλυσε ολες τις απορίες που ειχα. Σίγουρα θα ξαναπάω.

περισσότερα
29 Δεκεμβρίου 2020

Απ όσο ενημερώθηκα από την μητέρα μου η οποία επισκέφτηκε το κέντρο για υπέρηχο νεφρών ο γιατρός την κοίταξε ενδελεχώς και δεν την άφησε με κανένα παράπονο. Υπήρξε μια επιπλέον χρέωση για περαιτέρω εξέταση

περισσότερα
23 Ιουλίου 2020

Ικανοποιημενος

περισσότερα
10 Μαρτίου 2020

Το προσωπικό ήταν φιλικό αλλά πάνω από όλα επαγγελματίες! Το συστήνω και εγώ!

περισσότερα
9 Ιανουαρίου 2020

Έμπειρο προσωπικό !

περισσότερα
15 Οκτωβρίου 2019
ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΩΝ

Κλείσε το ραντεβού σου σε 1'

Επίλεξε ημέρα και ώρα ραντεβού για τις εξετάσεις σου

ΠΡΟΣΟΧΗ.Δεν μπορείς να κλείσεις ραντεβού σε διαφορετικά τμήματα την ίδια ημέρα και ώρα.