Orthobiotiki

Μαρούσι, ΑΤΤΙΚΗ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ/ ΟΥΡΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΚΟ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΡΙΑΚΟ/ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟ ΥΠΕΡΗΧΩΝ ΩΡΛ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ Ιδιωτικό ραντεβού ΠΕΔΥ - ΕΟΠΥΥ

Περιγραφή

Η ΟΡΘΟΒΙΟΤΙΚΗ είναι ένα από τα μοναδικά, πρότυπα πολυϊατρεία Προληπτικής Ιατρικής και Αντιγήρανσης στην Ευρώπη που δημιουργήθηκε με σκοπό να συμβάλει στην απόκτηση της βέλτιστης υγείας, στη μακροβιότητα του ατόμου, αλλά και στην εξασφάλιση υψηλής ποιότητας ζωής. Στο νέο, πρότυπο και εξαιρετικά πολυτελές κτίριό μας, η ιατρική, η τεχνολογία και η αισθητική αποτελούν πρωτότυπο στο χώρο της πρόληψης και της αναγεννητικής ιατρικής. στο χώρο μας πέρα από τισ απλές αιματολοιγκές εξετάσεις, διαγνώσεις και επισκέψεις σε διάφορες ειδηκότητες ιατρών πραγματοποιείται και τεστ Τροφικής Δυσανεξίας, ανίχνευση των βαρέων μετάλλων, Σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, Έλεγχος των επιπέδων των νευροδιαβιβαστών και των ορμονών του στρες , μέτρηση δυσανεξίας στη γλουτένη , έλεγχο των νέων δεικτών φλεγμονής TNFa, IL6, IL1b,τον έλεγχο των ελεύθερων ριζών και των επιπέδων βιταμινών και ιχνοστοιχείων καθώς και τον έλεγχο μεταβολισμού των οιστρογόνων.

περισσότερα

Φωτογραφίες διαγνωστικού κέντρου

Υπηρεσίες

  • Αποστολή αποτελεσμάτων με fax/email
    Υπάρχει δυνατότητα αποστολής των αποτελεσμάτων μέσω fax/email και ταχυδρομικώς.
  • Μέσος χρόνος λήψης αποτελεσμάτων
    Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής των αποτελεσμάτων των εξετάσεων αυθημερόν για το αιματολογικό και το ακτινολογικό καθώς και για τις γνωματεύσεις. Για τις υπόλοιπες εξετάσεις είναι κατόπιν συνεννόησης με τον ιατρό.
  • Εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής
    Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική- χρεωστική κάρτα

Προτάσεις

40 €
Έλεγχος ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΩΝ νοσημάτων
Από 07/04/2020 έως 12/07/2021

Αιματολογική εξέταση για ηπατίτιδα B, C, AIDS, σύφιλη ( VDRL). ΧΛΑΜΥΔΙΑ trachomatis IgM

Προετοιμασία: KAMIA ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ
ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΤΑΣΗΣ
25 €
ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ
Από 07/04/2020 έως 07/06/2021

SARS-CoV-2 αντισώματα - Ελεγχος ανοσίας μετά το εμβόλιο

Προετοιμασία: ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΤΑΣΗΣ
35 €
Holter Ρυθμού
Από 06/10/2020 έως 28/05/2021

Η εξέταση είναι μη επεμβατική και εντελώς ανώδυνη και πραγματοποιείται με την τοποθέτηση λίγων αυτοκόλλητων ηλεκτροδίων στο θώρακα του εξεταζόμενου και μιας μικρής,ελαφριάς, φορητής και πολύ διακριτικής συσκευής στη ζώνη του.Αυτή μένει τοποθετημένη στη θέση της επί 24 ώρες, κατά τη διάρκεια των οποίων ο εξεταζόμενος πραγματοποιεί κανονικά τις καθημερινές του δραστηριότητες.Εν συνεχεία,η συσκευή επιστρέφεται στην Ορθοβιοτική προκειμένου να αναλυθεί.

ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΤΑΣΗΣ
40 €
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
Από 25/03/2021 έως 31/05/2021

ΗΛΕΚΤΡΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΕΞ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΕ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ

Προετοιμασία: ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΤΑΣΗΣ
85 €
μοριακή εξέταση ταυτόχρονης ανίχνευσης (3) τριών ιών: Α και Β της γρίπης και του νέου κορωνοϊού SARS Cov-2 με την μοριακή μέθοδο RT-PCR, πιστοποιημένο με CE/IVD
Από 07/04/2021 έως 12/07/2021

μοριακή εξέταση ταυτόχρονης ανίχνευσης (3) τριών ιών: Α και Β της γρίπης και του νέου κορωνοϊού SARS Cov-2 με την μοριακή μέθοδο RT-PCR, πιστοποιημένο με CE/IVD

Προετοιμασία: Η νέα μοριακή εξέταση είναι εγκεκριμένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και το F.D.A εμφανίζει ευαισθησία και ειδικότητα που πλησιάζει το 100%. Η διαδικασία είναι απλή, ασφαλής και ανώδυνη, με μία (1) λήψη μόνο ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος, ανιχνεύει την πιθανή ύπαρξη (3) τριών ιών ξεχωριστά : Covid-19, στέλεχος γρίπης Α, στέλεχος γρίπης Β, απαντώντας στο ερώτημα της διαφοροδιάγνωσης
ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΤΑΣΗΣ
49.9 €
ΘΕΡΜΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣΤΩΝ
Από 01/04/2021 έως 12/07/2021

Με το σύγχρονο μηχάνημα της θερμογραφίας MED2000, εξετάζουμε την θερμότητα των ιστών του μαστού. Κάθε οντότητα που αναπτύσσεται στο μαστό ,από τις απλές κύστες έως φλεγμονές και κακοήθειες, προκαλεί την αντίδραση του συμπαθητικού συστήματος του οργανισμού το οποίο αυξάνει την θερμοκρασία στην περιοχή. Η εξέταση ,καθότι δεν έχει ακτινοβολία, ενδείκνυται και για νεαρές γυναίκες ή γυναίκες με πυκνό μαστό οι οποίες δεν μπορούν να κάνουν μαστογραφία.

Προετοιμασία: Με την εξέταση αυτή είναι δυνατή η πολύ πρώιμη διάγνωση πιθανότητας εμφάνισης καρκίνου. Επιπλέον είναι 100% ασφαλής και ανώδυνη, χωρίς ακτινοβολία ή άμεση επαφή.Επιπλέον, χαρακτηρίζεται μοναδική, λόγω της δυνατότητάς της να καταγράφει οπτικά τα προβλήματα φυσιολογίας και τις διαδικασίες μεταβολισμού.
ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΤΑΣΗΣ

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών διαγνωστικού κέντρου - Orthobiotiki

Όλες οι αξιολογήσεις είναι από επαληθευμένους ασθενείς που έχουν κλείσει ραντεβού μέσω doctoranytime.gr

Το διαγνωστικό κέντρο έχει αξιολογηθεί από 84 ασθενείς, από τους οποίους το προτείνουν οι 77.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
ΣΧΟΛΙΟ ΑΣΘΕΝΟΥΣ

περισσότερα
7 Μαΐου 2021

Όλα πήγαν καλά και είχα συνεχή υπενθύμιση του ραντεβού μου.Σας ευχαριστώ.

περισσότερα
22 Απριλίου 2021

Πολυ σωστα ολα!

περισσότερα
10 Απριλίου 2021

Αξιόλογο κέντρο με ευγενικούς υπαλλήλους

περισσότερα
31 Μαρτίου 2021

Όλα μια χαρά, οι υπάλληλοι πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί.

περισσότερα
12 Μαρτίου 2021

Δεν τα έχουν καλά με την χρήση μάσκας. Κάποιοι δεν φορούσαν καθόλου, κάποιοι στο λαιμό και κάποιοι στο αυτί. Και όταν το είπα, άκουσα το εξής: το καλοκαίρι δεν φορούσαμε μάσκες και τώρα δεν έχει αλλάξει τίποτα απ το καλοκαίρι. Τα συμπεράσματα δικά σας.Θα εβαζα 1 σε όλα, αν δεν υπήρχε η γλυκύτατη κοπέλα που μου έκανε τις εξετάσεις.

περισσότερα
3 Φεβρουαρίου 2021
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Η κυρία προσήλθε στο κέντρο μας για την εξέταση της και ξεκίνησε μια συζήτηση δεδομένου ότι ζήτησε να βγει έξω αναμένοντας το ραντεβού της, λόγω του φόβου της αλλά και των προβλημάτων υγείας της όπως μας ανέφερε. Σε εκείνο το σημείο αναφέρθηκε σε ΜΙΑ συνάδελφο στην γραμματεία για την μάσκα, καθώς την είχε κατεβασμένη παρόλα αυτά υπάρχει ένα τεράστιο τζάμι διαχωρισμού αναμέσα στην γραμματεία και τον πελάτη, η πρόταση για το καλοκαίρι ειπώθηκε στα πλαίσια της ευρύτερης συζήτησης για τον κορονοιό και για τα συνεχή μέτρα που αλλάζουν. Επιπλέον το προσωπικό μας κάνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα μοριακά test, καθώς ανήκουμε στον ιατρικό χώρο και φυσικά εξυπακούεται πως δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση την διασπορά οποιονδήποτε ιού είτε για το προσωπικό μας είτε για τους ασθενείς μας. Ευχαριστούμε πολύ για την κριτική.

Σοβαρο και καθαρο κεντρο με ευγενικους και ακρως εξηπηρετικους υπαλλοιλους

περισσότερα
30 Ιανουαρίου 2021

Ήταν η πρώτη φορά που χρειάστηκε να περιμένω 35 λεπτά για το ραντεβού μου. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα ξανά γίνει.

περισσότερα
20 Ιανουαρίου 2021
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Έχετε δίκαιο και ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση. Ήταν δύσκολο πρόγραμμα εκείνη την ημέρα με πολλές μαστογραφίες. Ευχαριστούμε πολύ.

Πολύ φιλικό προσωπικό, ωραίος χώρος. Θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα.

περισσότερα
13 Ιανουαρίου 2021

They misspelled my husband’s name on a COVID test... can’t trust them to prepare my paperwork for travel. Will go somewhere else.

περισσότερα
29 Δεκεμβρίου 2020
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Το όνομα του κυρίου είναι αρκετά μεγάλο και δύσκολο, παρόλο αυτό χωρίς να δικαιολογηθούμε έγινε ένα λάθος σε 1 γράμμα και όχι στο όνομα, δηλαδή αντί για J ήταν H. Κατόπιν επικοινωνίας με τον κύριο μέσω email το γράμμα διορθώθηκε αμέσως. Επιπλέον ο κύριος είχα τα αποτελέσμα του αυθημερόν,καθώς ταξίδευε την επόμενη, όπως είχαμε υποσχεθεί. Θα ήθελα να αναφέρω πως μετά τις 28/12/2020 ο κύριος προσήλθε ξανά για τεστ κορονοιόυ στις 8/01/2021, μάλλον έμεινε ευχαριστημένος, καθώς ξανα ήρθε στο κέντρο μας. Λάθη στα ονομάτα συμβαίνουν και ο όγκος εργασίας μας είναι τεράστιος: βασικό μας στόχος είναι να προλαβαίνουμε οποιαδήποτε «αναποδιά» συμβαίνει στην δακτυλογράφιση και να μην υπάρχουν προβλήματα μετέπειτα. Ευχαριστούμε πολύ.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΩΝ

Κλείσε το ραντεβού σου σε 1'

Επίλεξε ημέρα και ώρα ραντεβού για τις εξετάσεις σου

ΠΡΟΣΟΧΗ.Δεν μπορείς να κλείσεις ραντεβού σε διαφορετικά τμήματα την ίδια ημέρα και ώρα.

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει