Orthobiotiki

Μαρούσι, ΑΤΤΙΚΗ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ/ ΟΥΡΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΥΠΕΡΗΧΩΝ ΩΡΛ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ Ιδιωτικό ραντεβού

Περιγραφή

Η ΟΡΘΟΒΙΟΤΙΚΗ είναι ένα από τα μοναδικά, πρότυπα πολυϊατρεία Προληπτικής Ιατρικής και Αντιγήρανσης στην Ευρώπη που δημιουργήθηκε με σκοπό να συμβάλει στην απόκτηση της βέλτιστης υγείας, στη μακροβιότητα του ατόμου, αλλά και στην εξασφάλιση υψηλής ποιότητας ζωής. Στο νέο, πρότυπο και εξαιρετικά πολυτελές κτίριό μας, η ιατρική, η τεχνολογία και η αισθητική αποτελούν πρωτότυπο στο χώρο της πρόληψης και της αναγεννητικής ιατρικής. στο χώρο μας πέρα από τισ απλές αιματολοιγκές εξετάσεις, διαγνώσεις και επισκέψεις σε διάφορες ειδηκότητες ιατρών πραγματοποιείται και τεστ Τροφικής Δυσανεξίας, ανίχνευση των βαρέων μετάλλων, Σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, Έλεγχος των επιπέδων των νευροδιαβιβαστών και των ορμονών του στρες , μέτρηση δυσανεξίας στη γλουτένη , έλεγχο των νέων δεικτών φλεγμονής TNFa, IL6, IL1b,τον έλεγχο των ελεύθερων ριζών και των επιπέδων βιταμινών και ιχνοστοιχείων καθώς και τον έλεγχο μεταβολισμού των οιστρογόνων.

περισσότερα

Φωτογραφίες διαγνωστικού κέντρου

Υπηρεσίες

  • Αποστολή αποτελεσμάτων με fax/email
    Υπάρχει δυνατότητα αποστολής των αποτελεσμάτων μέσω fax/email και ταχυδρομικώς.
  • Μέσος χρόνος λήψης αποτελεσμάτων
    Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής των αποτελεσμάτων των εξετάσεων αυθημερόν για το αιματολογικό και το ακτινολογικό καθώς και για τις γνωματεύσεις. Για τις υπόλοιπες εξετάσεις είναι κατόπιν συνεννόησης με τον ιατρό.
  • Εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής
    Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική- χρεωστική κάρτα

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών διαγνωστικού κέντρου - Orthobiotiki

Όλες οι αξιολογήσεις είναι από επαληθευμένους ασθενείς που έχουν κλείσει ραντεβού μέσω doctoranytime.gr

Το διαγνωστικό κέντρο έχει αξιολογηθεί από 26 ασθενείς, από τους οποίους το προτείνουν οι 23.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
ΣΧΟΛΙΟ ΑΣΘΕΝΟΥΣ

περισσότερα
23 Φεβρουαρίου 2018

Ολα μια χαρά!

περισσότερα
3 Φεβρουαρίου 2018

Πρότεινε το διαγνωστικό κέντρο να μας εξηγήσει ο γιατρός τα αποτελέσματα των εξετάσεων,αλλά δεν συνέβη ποτέ αυτό γιατί δεν έβρισκαν τον γιατρό.

περισσότερα
19 Ιανουαρίου 2018
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

1) Αφού ολοκληρώθηκε η ιατρική γνωμάτευση από τον καρδιολόγο μας, καλέσαμε τον κο Δ. Γεώργιο τηλεφωνικά, ώστε να προγραμματίσουμε μαζί του ένα ραντεβού στο οποίο θα γινόταν συζήτηση του αποτελέσματος με τον ιατρό. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό, καθώς ο κος Δ. δεν απάντησε στην κλήση μας. 2) Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι αποτελεί πάγια τακτική του κέντρου μας ο προγραμματισμός συζήτησης αποτελεσμάτων μεταξύ ασθενών και ιατρών, με σκοπό την καθοδήγηση των πρώτων σχετικά με την αντιμετώπιση των ενδεχόμενων παθολογικών ευρημάτων. Φροντίζουμε ΠΑΝΤΑ οι πελάτες μας να ενημερώνονται άμεσα για τα αποτελέσματα είτε τηλεφωνικά είτε ηλεκτρονικά (μέσω email).

ΑΨΟΓΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.

περισσότερα
28 Δεκεμβρίου 2017

περισσότερα
12 Δεκεμβρίου 2017

Ειναι επαγγελματίες

περισσότερα
21 Νοεμβρίου 2017

Δεν έχω περαιτέρω σχόλια! Εμεινα πολύ ικανοποιημένη

περισσότερα
10 Νοεμβρίου 2017

περισσότερα
27 Οκτωβρίου 2017

περισσότερα
26 Οκτωβρίου 2017

όλοι πραγματικά άψογοι και ευγενέστατοι...ο γιατρός τουλάχιστον απαράδεκτος. Ούτε καλημέρα μπαίνει, εκτελεί, φεύγει λες και σέρβιρε σε fast food

περισσότερα
26 Οκτωβρίου 2017

Ήταν όλα πολυ οργανωμένα , και το πρώτα οπτικό ευγενέστατο . Τα αποτελέσματα βγήκαν πολύ σύντομα!

περισσότερα
22 Οκτωβρίου 2017

Η πιο άμεση εξυπηρέτηση!!!!

περισσότερα
4 Οκτωβρίου 2017

Όλα πολύ καλά

περισσότερα
3 Οκτωβρίου 2017

Όλα πολύ καλά

περισσότερα
3 Οκτωβρίου 2017

Εκαιρετικα

περισσότερα
12 Ιουλίου 2017

αψογο κεντρο

περισσότερα
8 Ιουλίου 2017

Το προτείνω

περισσότερα
20 Ιουνίου 2017

ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ.

περισσότερα
2 Ιουνίου 2017

ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΧΟΛΤΕΡ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ. ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΧΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ. ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΛ.ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑΝ.

περισσότερα
30 Μαΐου 2017
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Το ραντεβού ήταν καθορισμένο για τις 25/5/17 στις 8:30 το πρωί. Δεν έγινε η τοποθέτηση τοu Holter ΡΥΘΜΟΥ, καθώς το προηγούμενο βράδυ τοποθετήθηκε εκτάκτως σε ένα περιστατικό με καρδιολογικά πρόβλημα, το οποίο κρίθηκε από τον καρδιολόγο, πως έπρεπε να δοθεί προτεραιότητα. Παρόλο αυτά ζητήθηκε συγνώμη στην κυρία που δεν ενημερώθηκε έγκαιρα για την ακύρωση του ραντεβού της. Λόγω φόρτου εργασίας δεν επικοινώνησε αμέσως η γραμματεία με την ασθενή για το κλείσιμο του επόμενου ραντεβού, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν βρισκόταν στις εκκρεμότητες της γραμματείας αλλά και του αντίστοιχου τμήματος που τοποθετηθεί τα ΗΟΛΤΕΡ ΡΥΘΜΟΥ (να αναφερθεί επιπλέον πως για όλα τα ραντεβού μέσω Doctoranytime διατίθεται ξεχωριστό αρχείο με όλα τα ραντεβού και τα ονόματα των ασθενών που κλείνουν ραντεβού). Η κυρία πραγματοποίησε το ραντεβού της στην συνέχεια στις 30.05.2017. Ευχαριστώ πολύ στην διάθεση σας.

Επαγγελματικη εξυπηρετηση

περισσότερα
11 Μαΐου 2017

Το προσωπικό ήταν πολύ εξυπηρετικό και οι εξετάσεις βγήκαν πολύ γρήγορα. Παρόλο που καθυστέρησα στο ραντεβού λόγω έργων που γινόντουσαν σε παραπλήσιο κεντρικό δρόμο εξυπηρετήθηκαν πολύ γρήγορα.

περισσότερα
5 Μαΐου 2017

Συνεπεια και επαγγελματισμος

περισσότερα
11 Απριλίου 2017

περισσότερα
22 Μαρτίου 2017

Βοήθησε πολύ να βρω το διαγνωστικό κέντρο για τις εξετάσεις που ήθελα στην καλύτερη τιμή.

περισσότερα
3 Φεβρουαρίου 2017

Ολα καλα!

περισσότερα
27 Ιανουαρίου 2017

Εξαιρετικό!!!

περισσότερα
10 Ιανουαρίου 2017
περισσότερα

Χάρτης

Κλείσε το ραντεβού σου σε 1'

Επίλεξε ημέρα και ώρα ραντεβού για τις εξετάσεις σου

ΠΡΟΣΟΧΗ.Δεν μπορείς να κλείσεις ραντεβού σε διαφορετικά τμήματα την ίδια ημέρα και ώρα.

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει