Orthobiotiki

Μαρούσι, ΑΤΤΙΚΗ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ/ ΟΥΡΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΚΟ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΡΙΑΚΟ/ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟ ΥΠΕΡΗΧΩΝ ΩΡΛ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ Ιδιωτικό ραντεβού ΠΕΔΥ - ΕΟΠΥΥ

Περιγραφή

Η ΟΡΘΟΒΙΟΤΙΚΗ είναι ένα από τα μοναδικά, πρότυπα πολυϊατρεία Προληπτικής Ιατρικής και Αντιγήρανσης στην Ευρώπη που δημιουργήθηκε με σκοπό να συμβάλει στην απόκτηση της βέλτιστης υγείας, στη μακροβιότητα του ατόμου, αλλά και στην εξασφάλιση υψηλής ποιότητας ζωής. Στο νέο, πρότυπο και εξαιρετικά πολυτελές κτίριό μας, η ιατρική, η τεχνολογία και η αισθητική αποτελούν πρωτότυπο στο χώρο της πρόληψης και της αναγεννητικής ιατρικής. στο χώρο μας πέρα από τισ απλές αιματολοιγκές εξετάσεις, διαγνώσεις και επισκέψεις σε διάφορες ειδηκότητες ιατρών πραγματοποιείται και τεστ Τροφικής Δυσανεξίας, ανίχνευση των βαρέων μετάλλων, Σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, Έλεγχος των επιπέδων των νευροδιαβιβαστών και των ορμονών του στρες , μέτρηση δυσανεξίας στη γλουτένη , έλεγχο των νέων δεικτών φλεγμονής TNFa, IL6, IL1b,τον έλεγχο των ελεύθερων ριζών και των επιπέδων βιταμινών και ιχνοστοιχείων καθώς και τον έλεγχο μεταβολισμού των οιστρογόνων.

περισσότερα

Φωτογραφίες διαγνωστικού κέντρου

Υπηρεσίες

  • Αποστολή αποτελεσμάτων με fax/email
    Υπάρχει δυνατότητα αποστολής των αποτελεσμάτων μέσω fax/email και ταχυδρομικώς.
  • Μέσος χρόνος λήψης αποτελεσμάτων
    Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής των αποτελεσμάτων των εξετάσεων αυθημερόν για το αιματολογικό και το ακτινολογικό καθώς και για τις γνωματεύσεις. Για τις υπόλοιπες εξετάσεις είναι κατόπιν συνεννόησης με τον ιατρό.
  • Εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής
    Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική- χρεωστική κάρτα

Προτάσεις

40 €
Έλεγχος ΣΕΞΟΥΑΛΙΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΩΝ νοσημάτων
Από 13/12/2019 έως 04/09/2020

Αιματολογική εξέταση για ηπατίτιδα B, C, AIDS, σύφιλη ( VDRL)

Προετοιμασία: KAMIA ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΤΑΣΗΣ
30 €
Holter Ρυθμού
Από 13/08/2018 έως 04/09/2020

Η εξέταση είναι μη επεμβατική και εντελώς ανώδυνη και πραγματοποιείται με την τοποθέτηση λίγων αυτοκόλλητων ηλεκτροδίων στο θώρακα του εξεταζόμενου και μιας μικρής,ελαφριάς, φορητής και πολύ διακριτικής συσκευής στη ζώνη του.Αυτή μένει τοποθετημένη στη θέση της επί 24 ώρες, κατά τη διάρκεια των οποίων ο εξεταζόμενος πραγματοποιεί κανονικά τις καθημερινές του δραστηριότητες.Εν συνεχεία,η συσκευή επιστρέφεται στην Ορθοβιοτική προκειμένου να αναλυθεί.

ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΤΑΣΗΣ
60 €
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
Από 01/08/2017 έως 04/09/2020

ΗΛΕΚΤΡΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΕΞ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΕ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ

Προετοιμασία: ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΤΑΣΗΣ

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών διαγνωστικού κέντρου - Orthobiotiki

Όλες οι αξιολογήσεις είναι από επαληθευμένους ασθενείς που έχουν κλείσει ραντεβού μέσω doctoranytime.gr

Το διαγνωστικό κέντρο έχει αξιολογηθεί από 57 ασθενείς, από τους οποίους το προτείνουν οι 53.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
ΣΧΟΛΙΟ ΑΣΘΕΝΟΥΣ

περισσότερα
27 Μαΐου 2020

Ευγενικοί, εξυπηρετικοί, διακριτικοί

περισσότερα
27 Φεβρουαρίου 2020

Επαγγελματισμός και ευγένεια τόσο από το ιατρικο προσωπικό όσο και από το υποστηρηκτικό προσωπικό της γραμματείας..Συγχαρητ΄σηρια..συνεχίστε έτσι!

περισσότερα
21 Φεβρουαρίου 2020

Η ώρα του ραντεβού τηρήθηκε ενώ το προσωπικό ήταν ευγενέστατο.

περισσότερα
30 Ιανουαρίου 2020

Άμεση εξυπηρέτηση. Ευγενικό προσωπικό

περισσότερα
19 Οκτωβρίου 2019

Πολύ καλό

περισσότερα
18 Οκτωβρίου 2019

Το διαγνωστικό δεν ήταν ενήμερο για το ραντεβού. Αντί γυναιοκολογικής εξέτασης με προόριζαν για αιμοληψία - παρόλο που υπήρχε σαφής περιγραφή μέσω του Doctoranytime- και μετά από δική μου επέμβαση κατάλαβαν το σκοπό της επίσκεψης. Περίμενα 40 λεπτά για την αναπροσαρμογή του ραντεβού. Φαίνονται πολύ καινούργιοι στο χώρο. Χρειάζονται αρκετή δουλεία ακόμη.

περισσότερα
15 Οκτωβρίου 2019
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Αρχικά να σας ενημερώσω πως βρισκόμαστε πάνω από δέκα χρόνια στο χώρο της Υγείας εξυπηρετώντας όλους όσο πιο άριστα γίνεται, παρόλο αυτά προς ενημέρωση σας το πακέτο για τον Έλεγχο ΣΜΝ     (Σεξουαλικά Μεταδιδόμενων Νοσημάτων) για γυναίκες,  που έχουμε αναρτήσει στο Doctor Anytime, περιλαμβάνει ΠΑΝΤΑ αιμοληψία που αφορά 5 εξετάσεις αίματος και αυτή πραγματοποιείται σε όλους     τους ασθενείς από 8.30 π.μ. - 17.00 μ.μ.. Για την  καλλιέργεια κολπικού υπάρχει  η αντίστοιχη επιλογή.     Παρόλο το τυχόν μπέρδεμα, που ίσως έγινε και από τις δύο πλευρές  η κυρία εξυπηρετήθηκε αμέσως,  μόλις προσήλθε η μαία (9.00 π.μ.) που είναι η ειδική στις καλλιέργειες κολπικού.     Τα αποτελέσματα έχουν ολοκληρωθεί  στην ώρα τους.     Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια σας, θα τα έχουμε υπόψιν μας προς βελτίωση μας.

Δεν πήρα ακόμη τα αποτελέσματα λόγω του ότι τη Δευτέρα θα παραδώσω το χολντερ. Όλα κύλησαν καλά θα δω και τα αποτελέσματα για να επιβεβαιωθεί το τέλειο

περισσότερα
20 Μαΐου 2019

περισσότερα
28 Μαρτίου 2019

Επαγγελματική κ ευγενική εξυπηρέτηση, ωραίος χώρος, καμία καθυστέρηση. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι η περιοχή που βρίσκεται (κίνηση, δύσκολο παρκάρισμα).

περισσότερα
27 Μαρτίου 2019
ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΩΝ

Κλείσε το ραντεβού σου σε 1'

Επίλεξε ημέρα και ώρα ραντεβού για τις εξετάσεις σου

ΠΡΟΣΟΧΗ.Δεν μπορείς να κλείσεις ραντεβού σε διαφορετικά τμήματα την ίδια ημέρα και ώρα.

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει