Τμήματα - MyLab Δυτικής Θεσσαλονίκης

  • ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ/ ΟΥΡΩΝ
  • ΜΟΡΙΑΚΟ/ΓΕΝΕΤΙΚΟ
  • ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ

Αξιολογήσεις Ασθενών

Επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς

Η αξιοπιστία και η διαφάνεια στις αξιολογήσεις είναι η βασική μας προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό ελέγχουμε ξεχωριστά κάθε αξιολόγηση ώστε να διασφαλίσουμε ότι συμφωνεί με την Πολιτική Διαχείρισης Αξιολογήσεων.

1

Από 1 αξιολόγηση

Αξιολογήσεις από 1 ασθενή
1
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
1
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
1
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
1
  • Όλες (1)
  • Θετικές (0)
  • Ουδέτερες (0)
  • Αρνητικές (1)
1.0
Επιβεβαιωμένος χρήστης
06 Φεβρουαρίου 2018
Επιβεβαιωμένος χρήστης
Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 0 αξιολογήσεις στο doctoranytime
1.0
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Στην ιστοσελίδα υπήρχε λάθος σημείο τοποθέτησης του ιατρείου. Είχα ραντεβού στις 8 η ώρα και τελικά μέχρι να βρω το σωστό σημείο είχε πάει 9.20 η ώρα. Ταλαιπωρήθηκα αρκετά! Η ενημέρωση ήταν στο τηλέφωνο ότι υπήρχε sperm room. Μάλλον κάτι άλλο θα ενοουσατε ότι μου είπατε ότι υπάρχει.Δε μου δόθηκε αντισηπτικό για να καθαρίσω τα χέρια μου. Δε φάνηκε κάποιος να ενδιαφέρεται για τι εξετάσεις πρόκειται για να το χειριστεί ανάλογα. Οι 2 κύριες ήταν ευγενέστατες. Δε το συστήνω για αυτό που ήθελα εγώ.
MyLab Δυτικής Θεσσαλονίκης
ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΔΙΚΟΥ

Αρχικά,θα θέλαμε να σας ζητήσουμε συγγνώμη για τη ταλαιπωρία. Σκοπός μας είναι κάθε εξεταζόμενος να έχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στα εργαστήριά μας. Από τη στιγμή που μας αναφέρατε το παράπονό σας, ξεκίνησε μια αναζήτηση για να εντοπιστεί το σφάλμα. Στους χάρτες της ιστοσελίδας μας και του Doctoranytime οι συντεταγμένες του ιατρείου ήταν σωστές. Το σφάλμα προέκυψε από λάθος εστίαση των συντεταγμένων σε τρίτη ιστοσελίδα, της οποιας τις οδηγίες προφανώς ακολουθήσατε. Οι διαχειριστές της συγκεκριμένης ιστοσελίδας έχουν ήδη ενημερωθεί και έχει γίνει η αλλαγή από την επόμενη ημέρα που κάνατε την παρατήρηση. Εξειδικευμένος χώρος για τη λήψη σπέρματος υπάρχει στο κεντρικό μας εργαστήριο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μπορεί να υπήρξε κάποια παρανόηση και ζητούμε συγγνώμη για αυτό. Τέλος η χρησιμοποίηση αντισηπτικού δεν είναι προαπαιτούμενη για την εξέταση και για αυτό το λόγο δεν σας δόθηκε. Με την παραλαβή του παραπεμπτικού γίνεται αυτόματα η ενημέρωση του προγραμμάτος και του προσωπικού για τις εξετάσεις που πρέπει να εκτελεστούν. Οι εξετάσεις που κάνατε στα εργαστήριά μας είναι συνηθισμένες και το προσωπικό του εργαστήρίου είναι απόλυτα ενημερωμένο για τις απαιτήσεις της κάθε εξέτασης, σύμφωνα και με τις διαδικασίες ποιότητας που ακολουθεί το εργαστήριο. Σας ευχαριστούμε πολύ που χρησιμοποιήσατε τις υπηρεσίες μας και, παρά την ταλαιπωρία σας, είμαστε εδώ για να βελτιώσουμε την εικόνα που αποκομίσατε την επόμενη φορά. Ευχαριστούμε πολύ, Εργαστήρια MyLab

Χάρτης

  • 28ης Οκτωβρίου 41, ΚΑΛΟΧΩΡΙ, ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 57009