Κλείσε ραντεβού ΔΩΡΕΑΝ
 
  Μεσογείων 2-4, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, ΑΤΤΙΚΗ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
 

Από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα, το medimall εξελίσσει διαρκώς τις ιατρικές του υπηρεσίες, με στόχο πάντα την κορυφαία φροντίδα των ανθρώπων που το εμπιστεύονται. Όλες μας οι υπηρεσίες και τα τμήματα είναι πιστοποιημένες με ISO 9001. Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκεται στο 8ο όροφο του Πύργου Αθηνών που καλύπτουν συνολική επιφάνεια 800 τ.μ. Έχουμε διαμορφώσει το χώρο μας με ιδιαίτερο σεβασμό, σύμφωνα με τις αρχές της υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας, ώστε να αποπνέει ποιότητα, ασφάλεια και φιλόξενη διάθεση. Το Medimall Ι.Α.Ε είναι ένα καταξιωμένο κέντρο ολοκληρωμένων ιατρικών υπηρεσιών, με υπερσύγχρονα Διαγνωστικά Τμήματα για όλες τις ανάγκες της πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Βασικές δραστηριότητες μας είναι η Εξωσωματική Γονιμοποίηση και η Διαγνωστική, Εργαστηριακή, Απεικονιστική Ιατρική Ο διαγνωστικός τομέας καλύπτει ένα ευρύτατο φάσμα ιατρικών εξετάσεων, χάρη στο άρτια καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό και τον πιο εξελιγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, εξασφαλίζουμε απόλυτη επιστημονική εγκυρότητα

περισσότερα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
Medimall

Medimall

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ,ΑΤΤΙΚΗ

 
Τηλεφωνικό
ραντεβού
 

Εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής

  • Παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα.

Μέσος χρόνος λήψης αποτελεσμάτων

  • Τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων και των μαστογραφιών παρέχονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. Τα αποτελέσματα των υπερήχων των εγκύων παρέχονται άμεσα.

Αποστολή αποτελεσμάτων

  • Παρέχεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής αποστολής των αποτελεσμάτων των εξετάσεων πλην των εικόνων με fax και email.

Εξειδικευμένος Ιατρικός εξοπλισμός

  • Όλα τα τμήματα είναι εξοπλισμένα με τον πιο προηγμένο ιατρικό εξοπλισμό με χαρακτηριστικό τον ψηφιακό μαστογράφο της GE και τον εξοπλισμό για τη μέτρηση της οστικής πυκνότητας που ελέγχει ταυτόχρονα δύο σημεία (μέση και ισχίο).

ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ/ ΟΥΡΩΝ, ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΥΠΕΡΗΧΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ, ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ, ΜΟΡΙΑΚΟ/ΓΕΝΕΤΙΚΟ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ
Δημόσιοι: ΠΕΔΥ - ΕΟΠΥΥ
Ιδιωτικοί: Ιδιωτικό ραντεβού
 

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών διαγνωστικού κέντρου - Medimall

24 Οκτωβρίου 2016

έμεινα πολύ ευχαριστημένη

 
16 Ιανουαρίου 2016

ola kala

 
31 Οκτωβρίου 2014

ΕΜΕΙΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ, ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΗΤΑΝ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

 
30 Οκτωβρίου 2014

ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ

 
1 Οκτωβρίου 2014

I thank you very much!!! And pretty much appreciated.....

 
4 Σεπτεμβρίου 2014

Η ώρα του ραντεβού δεν τηρήθηκε καθόλου. Υπήρχε αρκετή γραφιοκρατική εργασία (καταχώριση εξετάσεων, πληρωμή) η οποία θα μπορούσε να έχει ήδη προετοιμαστεί.

 
Λυπούμαστε, δεν υπάρχουν διαθέσιμες προσφορές αυτή τη στιγμή.