Κλείσε ραντεβού ΔΩΡΕΑΝ
 
  Βασιλίσσης Σοφίας 124Α, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, ΑΤΤΙΚΗ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
 

Τo κέντρο Προγεννητικού Ελέγχου και Εμβρυομητρικής Ιατρικής Embryocosmos δημιουργήθηκε με βάση τα πρότυπα που έχει ορίσει το Ίδρυμα Ιατρικής Εμβρύου (Fetal Medicine Foundation-FMF) και τον τρόπο οργάνωσης του Harris Birthright Research Center for Fetal Medicine του Kings College Hospital του Λονδίνου, το οποία αποτελούν τα μεγαλύτερα κέντρα αναφοράς παγκοσμίως. Το κέντρο μας στελεχώνεται από γιατρούς με μακρόχρονη εκπαίδευση στην Εμβρυομητρική Ιατρική στο Harris Birthright Research Center for Fetal Medicine του Kings College Hospital του Λονδίνου δίπλα στον πατέρα του προγεννητικού ελέγχου καθηγητή ΚΥΠΡΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ. Οι γιατροί είναι πιστοποιημένοι (FMF ID number: 60903) για την εκτέλεση όλων των υπερηχογραφημάτων καθώς και των ενδομήτριων επεμβατικών δοκιμασιών (αμνιοπαρακέντηση,λήψη τροφοβλάστησης).Είναι κάτοχοι του διπλώματος Εμβρυομητρικής Ιατρικής από το Fetal Medicine Foundation, της υψηλότερης πιστοποίησης στον τομέα του προγεννητικού ελέγχου καθώς και της Άδειας Εκτέλεσης Υπερήχων Μαιευτικής-Γυναικολογίας του Ελληνικού Υπουργείου Υγείας.

περισσότερα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
Εμβρυόκοσμος

Εμβρυόκοσμος

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ,ΑΤΤΙΚΗ

 
Τηλεφωνικό
ραντεβού
 

Εξειδικευμένος ιατρικός εξοπλισμός

  • Το κέντρο είναι επανδρωμένο με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μηχανήματα υπερήχων Voluson E6 της General Electric το οποίο είναι ειδικό για την άσκηση της Εμβρυομητρικής Ιατρικής και ο οποίος παρέχει τη δυνατότητα 3D/4D απεικόνισης του εμβρύου με τη χρήση του λογισμικού HD live, μια πρωτοπόρα τεχνολογία που παρέχει εξαιρετικά ρεαλιστική απεικόνιση. Επίσης διατίθεται το ειδικό λογισμικό Αstraia για την ερμηνεία και διαχείριση δεδομένων που αφορούν την εμβρυομητρική ιατρική, το οποίο είναι και το μοναδικό λογισμικό στη χώρα μας το οποίο έχει την έγκριση από το Fetal Medicine Foundation για τον υπολογισμό του ρίσκου για χρωμοσωμικές ανωμαλίες του εμβρύου.

Προσβασιμότητα

  • Το κέντρο βρίσκεται πλησίον του σταθμού μετρό "ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ".

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ
Δημόσιοι:
Ιδιωτικοί: Ιδιωτικό ραντεβού
 

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών διαγνωστικού κέντρου - Εμβρυόκοσμος

11 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΚΑΝΑ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ. ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΕΗΡΕΣΙΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΑΣΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕ 40 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ .ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΗΓΟΥΣΕ ΟΛΑ. ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΧΤΑ.

 
7 Σεπτεμβρίου 2016

Αξιόλογο διαγνωστικό κέντρο

 
20 Αυγούστου 2016

Ο γιατρός υπήρξε αναλυτικοτατος,ευχάριστος και επεξηγηματικος..

 
30 Ιουνίου 2016

Ευγενικός

 
5 Ιουνίου 2016

Έμεινα παρα πολύ ευχαριστημένη, ειδικα απο την επεξηγηματικό τη τα του γιατρού.

 
2 Μαΐου 2016

Ωραίο περιβάλλον. καλές τιμές και πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί οι γιατροί!

 
6 Απριλίου 2016

ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ!!!!ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΤΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Κ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.

 
12 Μαρτίου 2016

το μονο κακο οτι αργησε ο γιατρος, ολα τα αλλα τελεια

 
16 Ιανουαρίου 2016

Υπέροχος καθαρός χωρος, με πολύ σύγχρονα μηχανήματα ο γιατρός πολύ προσιτος και επεξηγηματικος. Σε κάνει να νιώθεις αμέσως και να φεύγεις πολύ πιο χαλαρή από είχες πάει! !!

 
6 Ιανουαρίου 2016

Εμεινα πολυ ευχαριστημενη απο το γιατρο αλλα και απο το χωρο καο την εξυπηρετηση! Ηταν πολυ επεξηγηματικος σε ολα και θα τον επισκεφθω και στο μελλον σιγουρα!

 
13 Οκτωβρίου 2015

Εξαιρετικά αναλυτικός γιατρός. Σύγχρονα μηχανήματα. Πολύ καλή σχέση υπηρεσίας-τιμής. Εν πολλοίς, θα τον σύστηνα ανεπιφύλακτα.

 
23 Σεπτεμβρίου 2015

Πολυ ευγενικός ιατρός και πολυ συζητήσιμος.

 
7 Σεπτεμβρίου 2015

Εμπειρος γιατρος εξειδικευμενος, πολυ καλός γνώστης του ιατρικού χώρου. Ο χώρος του πολύ άνετος και καθαρός . Σαν γιατρός και σαν άνθρωπος μας βοηθησε πολυ με τις συμβουλες του. Ολα πήγαν πολύ καλά ! Βασίλης - Ελευθερία

 
12 Αυγούστου 2015

ολα πηγαν τελεια

 
2 Αυγούστου 2015

Ο γιατρός ήταν άψογος και πολύ φιλικός. Το ιατρείο εξαιρετικό όπως και τα μηχανήματα. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

 
8 Ιουλίου 2015

Ο γιατρος ηταν φοβερος,αψογη εξυπηρετηση πολυ καλη τιμη,τον προτεινω ανεπυφιλακτα.

 
Λυπούμαστε, δεν υπάρχουν διαθέσιμες προσφορές αυτή τη στιγμή.