Περιγραφή

Τo κέντρο Προγεννητικού Ελέγχου και Εμβρυομητρικής Ιατρικής Embryocosmos δημιουργήθηκε με βάση τα πρότυπα που έχει ορίσει το Ίδρυμα Ιατρικής Εμβρύου (Fetal Medicine Foundation-FMF) και τον τρόπο οργάνωσης του Harris Birthright Research Center for Fetal Medicine του Kings College Hospital του Λονδίνου, το οποία αποτελούν τα μεγαλύτερα κέντρα αναφοράς παγκοσμίως. Το κέντρο μας στελεχώνεται από γιατρούς με μακρόχρονη εκπαίδευση στην Εμβρυομητρική Ιατρική στο Harris Birthright Research Center for Fetal Medicine του Kings College Hospital του Λονδίνου δίπλα στον πατέρα του προγεννητικού ελέγχου καθηγητή ΚΥΠΡΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ. Οι γιατροί είναι πιστοποιημένοι (FMF ID number: 60903) για την εκτέλεση όλων των υπερηχογραφημάτων καθώς και των ενδομήτριων επεμβατικών δοκιμασιών (αμνιοπαρακέντηση,λήψη τροφοβλάστησης).Είναι κάτοχοι του διπλώματος Εμβρυομητρικής Ιατρικής από το Fetal Medicine Foundation, της υψηλότερης πιστοποίησης στον τομέα του προγεννητικού ελέγχου καθώς και της Άδειας Εκτέλεσης Υπερήχων Μαιευτικής-Γυναικολογίας του Ελληνικού Υπουργείου Υγείας.

περισσότερα

Φωτογραφίες διαγνωστικού κέντρου

Υπηρεσίες

  • Εξειδικευμένος ιατρικός εξοπλισμός
    Το κέντρο είναι επανδρωμένο με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μηχανήματα υπερήχων Voluson E6 της General Electric το οποίο είναι ειδικό για την άσκηση της Εμβρυομητρικής Ιατρικής και ο οποίος παρέχει τη δυνατότητα 3D/4D απεικόνισης του εμβρύου με τη χρήση του λογισμικού HD live, μια πρωτοπόρα τεχνολογία που παρέχει εξαιρετικά ρεαλιστική απεικόνιση. Επίσης διατίθεται το ειδικό λογισμικό Αstraia για την ερμηνεία και διαχείριση δεδομένων που αφορούν την εμβρυομητρική ιατρική, το οποίο είναι και το μοναδικό λογισμικό στη χώρα μας το οποίο έχει την έγκριση από το Fetal Medicine Foundation για τον υπολογισμό του ρίσκου για χρωμοσωμικές ανωμαλίες του εμβρύου.
  • Προσβασιμότητα
    Το κέντρο βρίσκεται πλησίον του σταθμού μετρό "ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ".

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών διαγνωστικού κέντρου - Εμβρυόκοσμος

Όλες οι αξιολογήσεις είναι από επαληθευμένους ασθενείς που έχουν κλείσει ραντεβού μέσω doctoranytime.gr

Το διαγνωστικό κέντρο έχει αξιολογηθεί από 110 ασθενείς, από τους οποίους το προτείνουν οι 107.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
ΣΧΟΛΙΟ ΑΣΘΕΝΟΥΣ

Ο γιατρός είναι πραγματικά υπέροχος! Εύστοχος, ευγενικός και λεπτομερής με ταχύτητα. Πέρα από μια καθυστέρηση στο ραντεβού μου, δεν έχω κανέναν απολύτως παράπονο και σίγουρα θα ξαναπάω για τις υπόλοιπες εξετάσεις της εγκυμοσύνης μου.

περισσότερα
28 Ιουλίου 2021

Ευγενικό προσωπικό και ο γιατρός πολύ αναλυτικός!

περισσότερα
25 Ιουνίου 2021

Όλα τέλεια εκτός από την κλασική καθυστέρηση αλλά δεν με πειράζει γιατί είναι όλο το προσωπικό πολύ αξιολογο

περισσότερα
2 Ιουνίου 2021

O γιατρός ευγενικός,διακριτικός και με χιούμορ, πολύ ευχάριστο κλίμα. Το προσωπικό συμπαθέστατο και με εξειδίκευση. Τιμές καλές και καλές υπηρεσίες. Μόνο πρόβλημα η καθυστέρηση, αλλά νομίζω πώς άν ο γιατρός δεν είναι "καισαριολόγος", αυτό συμβαίνει, και άν σε παρακολουθεί τακτικά μάλλον είναι στα σύν παρά στα πλην. Το 4D είναι απίστευτο, βλέπεις το μωράκι σου κανονικά και αυτό αξίζει όλη την αναμονή.

περισσότερα
19 Μαΐου 2021

Ο ιατρός εξαιρετικός, απίστευτη όμως καθυστέρηση. Είχα ραντεβού στις 8 κ μπηκα για εξέταση στις 9:45, και μετά περίμενα για την εκτύπωση των εξετάσεων ακόμα 25 λεπτά. Το χειρότερο ήταν ότι δεν υπήρχε καμία ενημέρωση σχετικά με την καθυστέρηση, και ούτε όσο περίμενα.

περισσότερα
18 Μαΐου 2021

Επισκέφθηκα το ιατρείο για υπέρηχο καρδιάς εμβρύου και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη από την αναλυτική ενημέρωση, την εξέταση και την συμπεριφορά του ιατρού κου Κοκκινάκη. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

περισσότερα
8 Μαΐου 2021

περισσότερα
27 Απριλίου 2021

Ο καλύτερος γιατρός

περισσότερα
20 Φεβρουαρίου 2021

Εκεί έκανα και τους 3 υπέρηχους της εγκυμοσύνης. Ο γιατρός είναι καταρτισμένος και έλυσε όλες μου τις απορίες η γραμματέας του πολύ ευγενική και εξυπηρετική. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

περισσότερα
3 Φεβρουαρίου 2021

Εξαιρετικός γιατρός!! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!

περισσότερα
26 Ιανουαρίου 2021
ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΩΝ

Κλείσε το ραντεβού σου σε 1'

Επίλεξε ημέρα και ώρα ραντεβού για τις εξετάσεις σου

ΠΡΟΣΟΧΗ.Δεν μπορείς να κλείσεις ραντεβού σε διαφορετικά τμήματα την ίδια ημέρα και ώρα.