Περιγραφή

Τo κέντρο Προγεννητικού Ελέγχου και Εμβρυομητρικής Ιατρικής Embryocosmos δημιουργήθηκε με βάση τα πρότυπα που έχει ορίσει το Ίδρυμα Ιατρικής Εμβρύου (Fetal Medicine Foundation-FMF) και τον τρόπο οργάνωσης του Harris Birthright Research Center for Fetal Medicine του Kings College Hospital του Λονδίνου, το οποία αποτελούν τα μεγαλύτερα κέντρα αναφοράς παγκοσμίως. Το κέντρο μας στελεχώνεται από γιατρούς με μακρόχρονη εκπαίδευση στην Εμβρυομητρική Ιατρική στο Harris Birthright Research Center for Fetal Medicine του Kings College Hospital του Λονδίνου δίπλα στον πατέρα του προγεννητικού ελέγχου καθηγητή ΚΥΠΡΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ. Οι γιατροί είναι πιστοποιημένοι (FMF ID number: 60903) για την εκτέλεση όλων των υπερηχογραφημάτων καθώς και των ενδομήτριων επεμβατικών δοκιμασιών (αμνιοπαρακέντηση,λήψη τροφοβλάστησης).Είναι κάτοχοι του διπλώματος Εμβρυομητρικής Ιατρικής από το Fetal Medicine Foundation, της υψηλότερης πιστοποίησης στον τομέα του προγεννητικού ελέγχου καθώς και της Άδειας Εκτέλεσης Υπερήχων Μαιευτικής-Γυναικολογίας του Ελληνικού Υπουργείου Υγείας.

περισσότερα

Φωτογραφίες διαγνωστικού κέντρου

Υπηρεσίες

  • Εξειδικευμένος ιατρικός εξοπλισμός
    Το κέντρο είναι επανδρωμένο με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μηχανήματα υπερήχων Voluson E6 της General Electric το οποίο είναι ειδικό για την άσκηση της Εμβρυομητρικής Ιατρικής και ο οποίος παρέχει τη δυνατότητα 3D/4D απεικόνισης του εμβρύου με τη χρήση του λογισμικού HD live, μια πρωτοπόρα τεχνολογία που παρέχει εξαιρετικά ρεαλιστική απεικόνιση. Επίσης διατίθεται το ειδικό λογισμικό Αstraia για την ερμηνεία και διαχείριση δεδομένων που αφορούν την εμβρυομητρική ιατρική, το οποίο είναι και το μοναδικό λογισμικό στη χώρα μας το οποίο έχει την έγκριση από το Fetal Medicine Foundation για τον υπολογισμό του ρίσκου για χρωμοσωμικές ανωμαλίες του εμβρύου.
  • Προσβασιμότητα
    Το κέντρο βρίσκεται πλησίον του σταθμού μετρό "ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ".

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών διαγνωστικού κέντρου - Εμβρυόκοσμος

Όλες οι αξιολογήσεις είναι από επαληθευμένους ασθενείς που έχουν κλείσει ραντεβού μέσω doctoranytime.gr

Το διαγνωστικό κέντρο έχει αξιολογηθεί από 103 ασθενείς, από τους οποίους το προτείνουν οι 100.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
ΣΧΟΛΙΟ ΑΣΘΕΝΟΥΣ

Ο καλύτερος γιατρός

περισσότερα
20 Φεβρουαρίου 2021

Εκεί έκανα και τους 3 υπέρηχους της εγκυμοσύνης. Ο γιατρός είναι καταρτισμένος και έλυσε όλες μου τις απορίες η γραμματέας του πολύ ευγενική και εξυπηρετική. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

περισσότερα
3 Φεβρουαρίου 2021

Εξαιρετικός γιατρός!! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!

περισσότερα
26 Ιανουαρίου 2021

Έμεινα απόλυτα ικανοποιημενη

περισσότερα
30 Δεκεμβρίου 2020

Εξαιρετικός γιατρός!!!

περισσότερα
29 Δεκεμβρίου 2020

Εξαιρετικός επιστήμονας!!! Καθαρός χώρος!!! Εξυπηρέτηση φροντίδα χαμηλές τιμές!!!

περισσότερα
21 Νοεμβρίου 2020

Αρκετή αναμονή σε πολύ μικρό χώρο με πολλά άτομα (εν μέσω πανδημίας). Η τήρηση των μέτρων ήταν ανεπαρκής (συνοστισμός, μάσκες...). Το προσωπικό ευγενικό και καταρτισμένο.

περισσότερα
17 Νοεμβρίου 2020
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ Ε.Κ. ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΚΡΙΤΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙΣ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ.. ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΜΙΚΡΟ ΟΝΤΑΣ 100 ΤΜ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΑΣΚΕΣ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΜΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΟΡΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΕ ΠΙΘΑΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ COVID-19 . ΕΚ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ EMBRYOCOSMOS

Πολύ καλός γιατρός κ πολύ καλό προσωπικό!!

περισσότερα
16 Νοεμβρίου 2020

Αν εξαιρέσω την καθυστέρηση του ραντεβού η οποία πήγε δύο ώρες μετά, όλα τα υπόλοιπα ήταν αξιόλογα. Ωραίος χώρος, ευγενικό προσωπικό, ο γιατρός επεξηγηματικος και επικοινωνιακος.

περισσότερα
11 Νοεμβρίου 2020
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ . ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΏΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΦΟΡΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ.

Πολύ ευγενική και γλυκιά η μαία στην υποδοχή,καθαρός χώρος και ωραίος χώρος.

περισσότερα
31 Οκτωβρίου 2020
ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΩΝ

Κλείσε το ραντεβού σου σε 1'

Επίλεξε ημέρα και ώρα ραντεβού για τις εξετάσεις σου

ΠΡΟΣΟΧΗ.Δεν μπορείς να κλείσεις ραντεβού σε διαφορετικά τμήματα την ίδια ημέρα και ώρα.

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει