Περιγραφή

Τo κέντρο Προγεννητικού Ελέγχου και Εμβρυομητρικής Ιατρικής Embryocosmos δημιουργήθηκε με βάση τα πρότυπα που έχει ορίσει το Ίδρυμα Ιατρικής Εμβρύου (Fetal Medicine Foundation-FMF) και τον τρόπο οργάνωσης του Harris Birthright Research Center for Fetal Medicine του Kings College Hospital του Λονδίνου, το οποία αποτελούν τα μεγαλύτερα κέντρα αναφοράς παγκοσμίως. Το κέντρο μας στελεχώνεται από γιατρούς με μακρόχρονη εκπαίδευση στην Εμβρυομητρική Ιατρική στο Harris Birthright Research Center for Fetal Medicine του Kings College Hospital του Λονδίνου δίπλα στον πατέρα του προγεννητικού ελέγχου καθηγητή ΚΥΠΡΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ. Οι γιατροί είναι πιστοποιημένοι (FMF ID number: 60903) για την εκτέλεση όλων των υπερηχογραφημάτων καθώς και των ενδομήτριων επεμβατικών δοκιμασιών (αμνιοπαρακέντηση,λήψη τροφοβλάστησης).Είναι κάτοχοι του διπλώματος Εμβρυομητρικής Ιατρικής από το Fetal Medicine Foundation, της υψηλότερης πιστοποίησης στον τομέα του προγεννητικού ελέγχου καθώς και της Άδειας Εκτέλεσης Υπερήχων Μαιευτικής-Γυναικολογίας του Ελληνικού Υπουργείου Υγείας.

περισσότερα

Φωτογραφίες διαγνωστικού κέντρου

Υπηρεσίες

  • Εξειδικευμένος ιατρικός εξοπλισμός
    Το κέντρο είναι επανδρωμένο με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μηχανήματα υπερήχων Voluson E6 της General Electric το οποίο είναι ειδικό για την άσκηση της Εμβρυομητρικής Ιατρικής και ο οποίος παρέχει τη δυνατότητα 3D/4D απεικόνισης του εμβρύου με τη χρήση του λογισμικού HD live, μια πρωτοπόρα τεχνολογία που παρέχει εξαιρετικά ρεαλιστική απεικόνιση. Επίσης διατίθεται το ειδικό λογισμικό Αstraia για την ερμηνεία και διαχείριση δεδομένων που αφορούν την εμβρυομητρική ιατρική, το οποίο είναι και το μοναδικό λογισμικό στη χώρα μας το οποίο έχει την έγκριση από το Fetal Medicine Foundation για τον υπολογισμό του ρίσκου για χρωμοσωμικές ανωμαλίες του εμβρύου.
  • Προσβασιμότητα
    Το κέντρο βρίσκεται πλησίον του σταθμού μετρό "ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ".

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών διαγνωστικού κέντρου - Εμβρυόκοσμος

Όλες οι αξιολογήσεις είναι από επαληθευμένους ασθενείς που έχουν κλείσει ραντεβού μέσω doctoranytime.gr

Το διαγνωστικό κέντρο έχει αξιολογηθεί από 51 ασθενείς, από τους οποίους το προτείνουν οι 49.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
ΣΧΟΛΙΟ ΑΣΘΕΝΟΥΣ

περισσότερα
16 Φεβρουαρίου 2019

Η εξεταση εγινε οπως θα επρεπε με συνεπεια κ σοβαροτητα. Θα το συστηνα και σε αλλους.

περισσότερα
19 Ιανουαρίου 2019

Πήγα για αυχενική διαφάνεια,όλοι ευγενεστατοι και ο γιατρός ευχάριστος και επεξηγηματικοτατος!Θα το προτιμήσω και για άλλες εξετάσεις!

περισσότερα
15 Δεκεμβρίου 2018

περισσότερα
15 Οκτωβρίου 2018

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την επίσκεψη. Ελάχιστη καθυστέρηση (αν αναλογιστούμε και την ειδικότητα). Προσεγμένος χώρος και σύγχρονα μηχανήματα. Ο γιατρός ευχάριστος, καταρτισμένος και ιδιαίτερα αναλυτικός

περισσότερα
21 Αυγούστου 2018

Πολύ καλός γιατρός μπράβο!

περισσότερα
8 Αυγούστου 2018

Ηταν εκπληκτικα ο γιατρός υπέροχος ο χώρος πεντακάθαρος το περιβάλλον ομορφο και ευχαριστώ

περισσότερα
4 Αυγούστου 2018

περισσότερα
22 Ιουλίου 2018

Εξαιρετικός γιατρός, υπέροχος χώρος

περισσότερα
18 Ιουλίου 2018

Άψογη κ γρήγορη εξυπηρέτηση!Εμπεριστατωμένες απαντήσεις!καθαρό κ ευχάριστο περιβάλλον!!

περισσότερα
12 Μαΐου 2018
ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΩΝ

Κλείσε το ραντεβού σου σε 1'

Επίλεξε ημέρα και ώρα ραντεβού για τις εξετάσεις σου

ΠΡΟΣΟΧΗ.Δεν μπορείς να κλείσεις ραντεβού σε διαφορετικά τμήματα την ίδια ημέρα και ώρα.

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει