Περιγραφή

Τo κέντρο Προγεννητικού Ελέγχου και Εμβρυομητρικής Ιατρικής Embryocosmos δημιουργήθηκε με βάση τα πρότυπα που έχει ορίσει το Ίδρυμα Ιατρικής Εμβρύου (Fetal Medicine Foundation-FMF) και τον τρόπο οργάνωσης του Harris Birthright Research Center for Fetal Medicine του Kings College Hospital του Λονδίνου, το οποία αποτελούν τα μεγαλύτερα κέντρα αναφοράς παγκοσμίως. Το κέντρο μας στελεχώνεται από γιατρούς με μακρόχρονη εκπαίδευση στην Εμβρυομητρική Ιατρική στο Harris Birthright Research Center for Fetal Medicine του Kings College Hospital του Λονδίνου δίπλα στον πατέρα του προγεννητικού ελέγχου καθηγητή ΚΥΠΡΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ. Οι γιατροί είναι πιστοποιημένοι (FMF ID number: 60903) για την εκτέλεση όλων των υπερηχογραφημάτων καθώς και των ενδομήτριων επεμβατικών δοκιμασιών (αμνιοπαρακέντηση,λήψη τροφοβλάστησης).Είναι κάτοχοι του διπλώματος Εμβρυομητρικής Ιατρικής από το Fetal Medicine Foundation, της υψηλότερης πιστοποίησης στον τομέα του προγεννητικού ελέγχου καθώς και της Άδειας Εκτέλεσης Υπερήχων Μαιευτικής-Γυναικολογίας του Ελληνικού Υπουργείου Υγείας.

περισσότερα

Φωτογραφίες διαγνωστικού κέντρου

Υπηρεσίες

  • Εξειδικευμένος ιατρικός εξοπλισμός
    Το κέντρο είναι επανδρωμένο με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μηχανήματα υπερήχων Voluson E6 της General Electric το οποίο είναι ειδικό για την άσκηση της Εμβρυομητρικής Ιατρικής και ο οποίος παρέχει τη δυνατότητα 3D/4D απεικόνισης του εμβρύου με τη χρήση του λογισμικού HD live, μια πρωτοπόρα τεχνολογία που παρέχει εξαιρετικά ρεαλιστική απεικόνιση. Επίσης διατίθεται το ειδικό λογισμικό Αstraia για την ερμηνεία και διαχείριση δεδομένων που αφορούν την εμβρυομητρική ιατρική, το οποίο είναι και το μοναδικό λογισμικό στη χώρα μας το οποίο έχει την έγκριση από το Fetal Medicine Foundation για τον υπολογισμό του ρίσκου για χρωμοσωμικές ανωμαλίες του εμβρύου.
  • Προσβασιμότητα
    Το κέντρο βρίσκεται πλησίον του σταθμού μετρό "ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ".

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών διαγνωστικού κέντρου - Εμβρυόκοσμος

Όλες οι αξιολογήσεις είναι από επαληθευμένους ασθενείς που έχουν κλείσει ραντεβού μέσω doctoranytime.gr

Το διαγνωστικό κέντρο έχει αξιολογηθεί από 76 ασθενείς, από τους οποίους το προτείνουν οι 73.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
ΣΧΟΛΙΟ ΑΣΘΕΝΟΥΣ

περισσότερα
12 Νοεμβρίου 2019

περισσότερα
5 Νοεμβρίου 2019

Ο κ Ρώτας είναι πολύ ευγενικός κ επεξηγηματικός κατά την εξέταση. Ο χώρος πολύ καθαρός και η κοπέλα στην γραμματεία πολύ γλυκιά κ πρόθυμη. Μπορεί η ώρα του ραντεβού να μην τηρήθηκε αλλά αυτό δεν επηρέασε τον χρόνο κ την ποιότητα της δικλης μου εξέτασης. Τα αποτελέσματα που βγήκαν άμεσα μας δώθηκαν τυπωμένα αλλά μας στάλθηκαν κ ηλεκτρονικά.

περισσότερα
15 Οκτωβρίου 2019

Ο γιατρός είναι ευγενέστατος και πρόθυμος να σου λύσει κάθε απορία, υπάρχει μία καθυστέρηση όσον αφορά την τήρηση του ραντεβού,αλλά είναι αναμενόμενο όταν πρόκειται για γιατρό που έχει αρκετό κόσμο. Θα τον συνέστηνα ανεπιφύλακτα.

περισσότερα
27 Αυγούστου 2019

περισσότερα
17 Αυγούστου 2019

Όλα ήταν μια χαρά

περισσότερα
14 Αυγούστου 2019

Πολύ καλός ο γιατρός!

περισσότερα
13 Αυγούστου 2019

Λίγο καθυστέρησε ο γιατρός αλλά είναι λογικό αφού εργάζεται στο νοσοκομείο και έχει επείγοντα περιστατικά.Ειναι η 3η φορά που παω

περισσότερα
11 Αυγούστου 2019

Ωραίος τύπος ο ιατρός και η γραμμματέας του εξυπηρετηκότατη. Φιλικό και ωραίο περιβάλλον

περισσότερα
3 Αυγούστου 2019

Πολύ ωραίος χώρος και ο γιατρός ήταν πολύ συνεργάσιμος και επεξηγηματικός

περισσότερα
28 Ιουλίου 2019
ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΩΝ

Κλείσε το ραντεβού σου σε 1'

Επίλεξε ημέρα και ώρα ραντεβού για τις εξετάσεις σου

ΠΡΟΣΟΧΗ.Δεν μπορείς να κλείσεις ραντεβού σε διαφορετικά τμήματα την ίδια ημέρα και ώρα.

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει