Dental Center

Αθήνα, ΑΤΤΙΚΗ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΑΞΟΝΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ Ιδιωτικό ραντεβού

Περιγραφή

Η ψηφιακή πανοραμική ακτινογραφία περιλαμβάνει: την ψηφιακή λήψη πανοραμικής ακτινογραφίας από ακτινογραφικό Morita IC5 HD τελευταίας γενιάς, με την μικρότερη δόση ακτινοβολίας, όπως και εκτύπωση της ψηφιακής ακτινογραφίας σε διαφάνεια (film)

περισσότερα

Φωτογραφίες διαγνωστικού κέντρου

Υπηρεσίες

 • Αποστολή αποτελεσμάτων με eΜail
  Υπάρχει δυνατότητα αποστολής των αποτελεσμάτων μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος, εφόσον έχει προηγηθεί η επεξεργασία τους
 • Μέσος χρόνος λήψης αποτελεσμάτων
  Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής των αποτελεσμάτων των εξετάσεων αυθημερόν. Η παραλαβή των αποτελεσμάτων για τις αξονικές (Dental Scan) γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα
 • Εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής
  Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική - χρεωστική κάρτα (VISA, MasterCard, Maestro)
 • Προσβασιμότητα
  Το διαγνωστικό κέντρο βρίσκεται κοντά στην στάση ΜΕΤΡΟ "Αμπελόκηποι", δίπλα στην στάση λεωφορείων και τρόλεϊ "Ιπποκράτειο"
 • Τοποθεσία
  Το Dental Center βρίσκεται Βασ. Σοφίας 125, απέναντι από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και δίπλα από το Ινστιτούτο Pasteur
 • Ακτινογραφίες
  Ψηφιακή Πανοραμική Ακτινογραφία Ενηλίκων | Ψηφιακή Πανοραμική Ακτινογραφία Παίδων (με μειωμένη ακτινοβολία) | Οπισθοφατνιακή Ακτινογραφία | Πλήρης σειρά οπισθοφατνιακών ακτινογραφιών (Full Mouth) | Ακτινογραφία Κροταφογναθικής Διάρθρωσης (ΚΓΔ) – (TMJ x-ray) | Ακτινογραφία μετά πτερυγίου | Ακτινογραφία δήξεως

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών διαγνωστικού κέντρου - Dental Center

Όλες οι αξιολογήσεις είναι από επαληθευμένους ασθενείς που έχουν κλείσει ραντεβού μέσω doctoranytime.gr

Το διαγνωστικό κέντρο έχει αξιολογηθεί από 38 ασθενείς, από τους οποίους το προτείνουν οι 38.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
ΣΧΟΛΙΟ ΑΣΘΕΝΟΥΣ

Όλα πολύ καλά

περισσότερα
21 Φεβρουαρίου 2018

Ολα ηταν τελεια!

περισσότερα
7 Φεβρουαρίου 2018

περισσότερα
30 Ιανουαρίου 2018

Πολυ εξυπηρετικοι.

περισσότερα
19 Δεκεμβρίου 2017

Το ΦΕΚ 155/Α/2009 βάση του οποίου ζητήθηκε από το εξεταστικό κέντρο να συμπληρώσω προσωπικά στοιχεία είναι άσχετο. Αφορά το Νόμο 3793 που περιγράφει το Memorandum of Understanding και Technical Arrangement μεταξύ του Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και του αντίστοιχου της Δημοκρατίας της Τσεχίας.

περισσότερα
14 Νοεμβρίου 2017
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Καλησπέρα, ευχαριστούμε για την κριτική σας. Αναφορικά με την αναφορά σας στο ΦΕΚ, σας ενημερώνουμε πως όπως συμβαίνει σε όλους τους νεοεισερχόμενους ασθενείς, με την είσοδο σας, σας παραδόθηκε προς συμπλήρωση έντυπο ιατρικού ιστορικού. Η υποχρέωση μας αυτή απορρέει από το ΠΔ 39/2009 το οποίο έχει δημοσιευθεί στο ΦΕΚ Α' 55/1.4.2009 Παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση. Με εκτίμηση, η ομάδα του DentalCenter

Όλα καλά

περισσότερα
10 Νοεμβρίου 2017

Εξαιρετικό και απολυτα εξειδικευμενο προσωπικό σε ενα υπέροχο χώρο με εξελιγμένα μηχανήματα. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!

περισσότερα
5 Νοεμβρίου 2017

Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη από την εξυπηρέτηση του προσωπικού και την καθαριότητα του χώρου.

περισσότερα
3 Νοεμβρίου 2017

περισσότερα
2 Νοεμβρίου 2017

Πολυ ευγενικοι και αμεσοιΚαθολου αναμονηΑκριβοι σε σχεση με αλλους σε επιπλεον υπηρεσιες

περισσότερα
28 Οκτωβρίου 2017
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Στην προσπάθεια μας, κάθε ασθενής να είναι ικανοποιημένος, ακούμε με προσοχή τις παρατηρήσεις του. Εστιάζοντας στην καλόπιστη κριτική της κυρίας, θέλουμε να απαντήσουμε πως πράγματι δεν είμαστε οι "φθηνότεροι", καθώς δυστυχώς δεν είναι εφικτό. Ο στόχος και το όραμα μας είναι να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου οδοντιατρικές υπηρεσίες, από ειδικευμένους οδοντιάτρους (γναθοχειρουργό, ορθοδοντικό, προσθετολόγο, ενδοδοντολόγο, περιοδοντολόγο κλπ.) που ενημερώνονται και μετεκπαιδεύονται διαρκώς χρησιμοποιώντας την αιχμή της τεχνολογίας, τα πλέον σύγχρονα υλικά και μεθοδολογίες. Άλλωστε, η ίδια η κυρία, προχωρώντας σε ψηφιακή πανοραμική ακτινογραφία στην οδοντιατρική μας κλινική, διαπίστωσε πως η συγκεκριμένη ακτινογραφία λήφθηκε με ορθοπαντομογράφο (πανοραμικό) Morita IC5 High Definition, που βραβεύεται τα 2 τελευταία χρόνια ως το μηχάνημα με την μικρότερη ακτινοβολία και την υψηλότερη ευκρίνεια. Δυστυχώς, οι υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες, απαιτούν και το αντίστοιχο υψηλό κόστος υλικών, αγοράς πάγιου εξοπλισμού και διαρκούς επιστημονικής επιμόρφωσης. Παρόλα αυτά προσπαθούμε διαρκώς να συμπιέσουμε αυτό το υψηλό κόστος, χωρίς όμως να αφαιρούμε από την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών. Για τον λόγο αυτό θεωρούμε πως πράγματι δεν είμαστε σε καμία περίπτωση "φθηνοί", αλλά είμαστε αρκετά οικονομικοί σε σύγκριση πάντοτε με αντίστοιχου επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες. Για εμάς είναι ευπρόσδεκτη κάθε νέα ιδέα και κάθε κριτική που θα μπορούσε να βελτιώσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, καθώς θέλουμε να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι. Παραμένουμε στην διάθεση σας και στην διάθεση της κυρίας για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΕΛΑΒΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΤΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.ΤΕΛΟΣ,ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΜΕΣΑ.ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.

περισσότερα
27 Οκτωβρίου 2017

Οι υπηρεσίες ήταν ικανοποιητικές

περισσότερα
26 Οκτωβρίου 2017

Κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, γρήγοροι, ευγενικοί.

περισσότερα
24 Οκτωβρίου 2017

Κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, γρήγοροι, ευγενικοί.

περισσότερα
24 Οκτωβρίου 2017

Εξαιρετικα!

περισσότερα
24 Οκτωβρίου 2017

Εξαιρετικό προσωπικό, υπέροχος χώρος, εξελιγμένα μηχανήματα. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

περισσότερα
17 Οκτωβρίου 2017

Όλα άψογα

περισσότερα
12 Οκτωβρίου 2017

Ο συνδυασμός τιμής και υπηρεσιών ήταν ικανοποιητικότατος και χαίρομαι που γνώρισα το κέντρο σας και σίγουρα θα το προτείνω και εννοείται πως θα σας προτιμήσω αν ξαναχρειαστεί.

περισσότερα
11 Οκτωβρίου 2017

Αποτελεσματικό και ευγενικό προσωπικό

περισσότερα
6 Οκτωβρίου 2017

Εκλεισα ραντεβού για πανοραμική δοντιων.Το κοστος ηταν 20€ και στο ιατρείο πλήρωσα 30€ για να Εχω την πανοραμική σε ψηφιακή μορφή.

περισσότερα
5 Οκτωβρίου 2017
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Σχετικά με την ασθενή, χρειάζεται να επισημανθούν τα εξής: • η πανοραμική ακτινογραφία είναι σε κάθε περίπτωση σε ψηφιακή μορφή • μετά την λήψη, η πανοραμική ακτινογραφία εκτυπώνεται μέσω θερμικού εκτυπωτή σε διαφάνεια και παραδίδεται στον ασθενή Αυτά ακριβώς αναφέρονται και στην "περιγραφή" στην σελίδα του Doctor Any Time που υπάρχει η δυνατότητα να το δει κανείς εδώ Περαιτέρω και όπως φαίνεται στην προαναφερόμενη σελίδα του Doctor Any Time στο σημείο που αναφέρονται οι υπηρεσίες, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής της ψηφιακής πανοραμικής ακτινογραφίας με eMail. Η ασθενής, ζήτησε πέραν της εκτυπωμένης ακτινογραφίας σε διαφάνεια (film) να έχει την ακτινογραφία της και σε ψηφιακό δίσκο (cd) αλλά και να την στείλουμε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε μορφή φωτογραφία (jpeg), κάτι που όπως προαναφέρθηκε είναι μια επιπλέον υπηρεσία, καθώς απαιτεί επεξεργασία, υλικά (cd) και κυρίως χρόνο. Για το επιπλέον κόστος των 10 € φυσικά και ενημερώθηκε, όπως άλλωστε ευκρινώς φαίνεται και στην Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών Ν. 1555, όπου αναφέρεται το επιπλέον κόστος για την συγκεκριμένη υπηρεσία που επέλεξε. Άλλωστε η ίδια ανάλυση και ο διαχωρισμός των 2 διαφορετικών υπηρεσιών, φαίνεται επίσης ευκρινώς και στην ιστοσελίδα μας, που μπορεί κανείς να βρει στην ενότητα του αναλυτικού κόστους, επιλέγοντας την ενότητα ακτινογραφίες ή που μπορεί κανείς εύκολα να βρει εδώ. Κατά συνέπεια, χρειάζεται να ενημερωθεί εκ νέου η ασθενής πως όταν ζητά μια επιπλέον υπηρεσία, είναι ευνόητο πως αυτή θα έχει επιπλέον κόστος, ιδίως μάλιστα όταν έχει ενημερωθεί εκ των προτέρων, όπως αναφέρεται και στην απόδειξη που έχει στα χέρια της και σας επισυνάπτουμε. Παραμένουμε στην διάθεση σας ή στην διάθεση της ασθενούς για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

δεν υπήρξε λεπτομερής ενημέρωση για το κόστος της επίσκεψης από το τηλεφωνικό ραντεβού.

περισσότερα
5 Οκτωβρίου 2017
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Σχετικά με τον ασθενή, χρειάζεται να επισημανθούν τα εξής: · η πανοραμική ακτινογραφία είναι σε κάθε περίπτωση σε ψηφιακή μορφή · μετά την λήψη, η πανοραμική ακτινογραφία εκτυπώνεται μέσω θερμικού εκτυπωτή σε διαφάνεια και παραδίδεται στον ασθενή Αυτά ακριβώς αναφέρονται και στην "περιγραφή" στην σελίδα του Doctor Any Time που υπάρχει η δυνατότητα να το δει κανείς εδώ Περαιτέρω και όπως φαίνεται στην προαναφερόμενη σελίδα του Doctor Any Time στο σημείο που αναφέρονται οι υπηρεσίες, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής της ψηφιακής πανοραμικής ακτινογραφίας με eMail. Ο ασθενής, ζήτησε πέραν της εκτυπωμένης ακτινογραφίας σε διαφάνεια (film) να έχει την ακτινογραφία της και σε ψηφιακό δίσκο (cd), κάτι που όπως προαναφέρθηκε είναι μια επιπλέον υπηρεσία, καθώς απαιτεί επεξεργασία, υλικά (cd) και κυρίως χρόνο. Για το επιπλέον κόστος των 10 € φυσικά και ενημερώθηκε, όπως άλλωστε ευκρινώς φαίνεται και στην Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών Ν. 1577 που σας επισυνάπτουμε, όπου περιγράφεται το επιπλέον κόστος για την συγκεκριμένη υπηρεσία που επέλεξε. Άλλωστε η ίδια ανάλυση και ο διαχωρισμός των 2 διαφορετικών υπηρεσιών, φαίνεται επίσης ευκρινώς και στην ιστοσελίδα μας, που μπορεί κανείς να βρει στην ενότητα του αναλυτικού κόστους, επιλέγοντας την ενότητα ακτινογραφίες ή που μπορεί κανείς εύκολα να βρει εδώ. Στην προσπάθεια μας, κάθε ασθενής να είναι ικανοποιημένος, ακούμε με προσοχή τις παρατηρήσεις του. Εστιάζοντας στην καλόπιστη κριτική του ασθενή, θα θέλαμε να του ζητήσουμε να μας υποδείξει ποιον τρόπο θεωρεί εκείνος ενδεδειγμένο, ώστε να ενημερώνουμε τους ασθενείς εκ των προτέρων, καθώς έχοντας κάνει λεπτομερή αναφορά στην ιστοσελίδα του Doctor Any Time σχετικά με την συγκεκριμένη υπηρεσία, έχοντας διαχωρίσει επίσης ευκρινώς στην δική μας ιστοσελίδα τις δύο διαφορετικές υπηρεσίες, έχοντας ενημερώσει τον ασθενή προφορικά για το συγκεκριμένο κόστος, αλλά και έχοντας αναφέρει στην εκδοθείσα απόδειξη παροχής υπηρεσιών τις δύο διαφορετικές υπηρεσίες, θεωρούμε πως έχουμε εξαντλήσει κάθε περιθώριο ενδεχόμενου λάθους. Θα θέλαμε όμως να ακούσουμε μια νέα ιδέα, καθώς θέλουμε να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι. Παραμένουμε στην διάθεση σας αλλά και στην διάθεση του ασθενούς για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση. Με φιλικούς χαιρετισμούς, Δημήτρης Κωσταβάρας

περισσότερα
4 Οκτωβρίου 2017

Πολυ ευγενικο το προσωπικο!!

περισσότερα
19 Σεπτεμβρίου 2017

ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ!!!

περισσότερα
22 Αυγούστου 2017

Αψογη εξυπηρετηση!

περισσότερα
25 Ιουλίου 2017

Εξαιρετικό κέντρο

περισσότερα
25 Ιουλίου 2017

περισσότερα
23 Ιουλίου 2017

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΧΟΡΟΣ

περισσότερα
20 Ιουλίου 2017

Πολύ καλή εξυπηρέτηση

περισσότερα
14 Ιουλίου 2017

Αψογη Εξυπηρετηση. Θα το ξαναεπισκεπτω οταν το χρειαστω

περισσότερα
9 Ιουλίου 2017

Πολύ καλή εξυπηρέτηση. Θα την χρησιμοποιήσω ξανά εφόσον μου χρειασθεί.

περισσότερα
5 Ιουλίου 2017

Ευγενικό προσωπικό, άμεση εξυπηρέτηση.

περισσότερα
4 Ιουλίου 2017

Προσιτό περιβάλλον, όμορφος χώρος και άμεση εξυπηρέτηση.

περισσότερα
23 Ιουνίου 2017

Αρίστος χώρος πολύ εξυπηρετικοί και άμεσοι.

περισσότερα
19 Ιουνίου 2017

Σωστοί επαγγελματίες άψογο περιβάλλον

περισσότερα
31 Μαΐου 2017

Ευγενικό προσωπικό, υπέροχος χώρος, αξιόπιστα μηχανήματα, προδιαγραφές εξωτερικού!!!

περισσότερα
27 Μαΐου 2017

Όλα στην ώρα τους και άμεσα αποτελέσματα για την ακτινογραφία.

περισσότερα
25 Μαΐου 2017

Έμεινα ικανοποιημενη απλα καθυστερησε λιγο το ραντεβου μου,αλλα αυτα ειναι μεσα στο προγραμμα....ευχαριστω πολυ...

περισσότερα
19 Μαΐου 2017
περισσότερα

Χάρτης

Κλείσε το ραντεβού σου σε 1'

Επίλεξε ημέρα και ώρα ραντεβού για τις εξετάσεις σου

ΠΡΟΣΟΧΗ.Δεν μπορείς να κλείσεις ραντεβού σε διαφορετικά τμήματα την ίδια ημέρα και ώρα.

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει