Περιγραφή

Η Καρδιολογία εξελίσσεται με αλματώδεις ρυθμούς. Είναι κοινή γνώση μεταξύ των ειδικών ότι η εγκυρότητα μιας μελέτης με υπερήχους εξαρτάται κατά μεγάλο μέρος από την ειδική εμπειρία και τεχνική κατάρτιση του διενεργούντος την εξέταση. Από την άλλη μεριά η νέα γενιά υπέρηχο-καρδιογραφικών. Η βελτιωμένη απεικόνιση θέτει διαγνώσεις εκεί που προηγούμενα χάνονταν. Τεχνικά δύσκολες υπέρηχο-γραφικές εξετάσεις (παχύσαρκοι, καπνιστές, πνευμονοπάθειες, ηλικιωμένοι) καταλήγουν σε μεγαλύτερο ποσοστό ολοκληρωμένων μελετών. Οι νέες υπέρηχο-γραφικές τεχνικές στη Καρδιολογία (απεικόνιση Ιστικού Doppler, σκιαγραφικοί παράγοντες αντίθεσης, stress echo) έχουν βελτιώσει δραματικά τη διαγνωστική προσέγγιση. Στο εργαστήριο είναι δυνατή πλέον η εκτέλεση, σε κατάλληλους ασθενείς, της μελέτης EXERCISE ECHO (Υπέρηχοκαρδιογράφημα υπό Πίεση) με ή χωρίς ενδοφλέβια χορήγηση ακουστικού σκιαγραφικού παράγοντα–τεχνική που υπο τις σωστές προυποθέσεις αναβιβάζει την διαγνωστική ακρίβεια για στεφανιαία νόσο σε επίπεδα σπινθηρογραφήματος μυοκαρδίου. Στον ασθενή παραδίδονται μαζί με την έκθεση και οι σχετικές ψηφιακές καταγραφές video οι οποίες καθιστούν δυνατή την ερμηνία και τον έλεγχο της καλής ή κακής ποιότητας της εξέτασης και από δεύτερο ειδικό. Στο εργαστήριο είναι δυνατή η υπερηχοκαρδιογραφική εκτίμηση με ενδοφλέβια χορήγηση ακουστικών παραγόντων αντίθεσης (contrast agents) για διαγνωστικούς σκοπούς σε ειδικές περιπτώσεις. Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον μου στο τομέα των υπερήχων, η εμπειρία και η ειδική μετεκπαίδευση και εξειδίκευση στις ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ, μου δίνουν την αυτοπεποίθηση να συμβάλλω και εγώ απο τη μεριά μου σε μια ποιοτική και υπεύθυνη προσέγγιση στο χειρισμό του καρδιολογικού ασθενούς.

περισσότερα

Υπηρεσίες

  • Παράδοση αποτελεσμάτων
    Άμεση παράδοση αποτελεσμάτων
  • Τρόποι πληρωμής
    Δεκτές πιστωτικές κάρτες

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών διαγνωστικού κέντρου - Cardio Lab

Όλες οι αξιολογήσεις είναι από επαληθευμένους ασθενείς που έχουν κλείσει ραντεβού μέσω doctoranytime.gr

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
ΣΧΟΛΙΟ ΑΣΘΕΝΟΥΣ

Εκλεισα ραντεβου για υπερηχογραφημα και αφου πηγα με ενημερωσαν οτι δεν κανουν υπερηχους και θα πρεπει να το διορθωσουν στο doctoranytime.Λυπαμαι γιατι ειμαι 87 ετων και ταλαιπωρηθηκα τζαμπα μαζι με την συζηγο μου η οποια επισης ειχε ραντεβου για υπερηχο.

περισσότερα
15 Ιουνίου 2018

Κλείσε το ραντεβού σου σε 1'

Επίλεξε ημέρα και ώρα ραντεβού για τις εξετάσεις σου

ΠΡΟΣΟΧΗ.Δεν μπορείς να κλείσεις ραντεβού σε διαφορετικά τμήματα την ίδια ημέρα και ώρα.

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει