Biomedicin Σύγχρονα Διαγνωστικά Εργαστήρια

Μαρούσι, ΑΤΤΙΚΗ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ/ ΟΥΡΩΝ ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΚΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΡΙΑΚΟ/ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ ΥΠΕΡΗΧΩΝ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ Ιδιωτικό ραντεβού ΠΕΔΥ - ΕΟΠΥΥ

Περιγραφή

Στην BIOMEDICIN καλύπτουµε όλο το φάσµα των εργαστηριακών εξετάσεων του αίµατος και των λοιπών βιολογικών υγρών καθώς και τις απεικονιστικές εξετάσεις υπερήχων και triplex αλλά και µέτρησης οστικής πυκνότητας. Όλες οι εξετάσεις πραγματοποιούνται εντός των εργαστηρίων µας και ελέγχονται από άρτια καταρτισµένο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό. Από το 2007 εφαρμόζουμε Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του Διεθνούς Πρότυπου ISO 9001:2008. Επίσης έχουμε διαπιστευθεί από τον Εθνικό Φορέα Διαπίστευσης (Ε.Σ.Υ.Δ.), βάσει του διεθνούς προτύπου ISO/IEC 15189:2007. Από τον Νοέμβριο του 2002 έως σήμερα, εργαζόµαστε σκληρά ώστε να βελτιωνόμαστε και καταβάλουµε κάθε προσπάθεια να ανταπεξέλθουµε υπεύθυνα στις απαιτήσεις των ασθενών και των ιατρών τους, ελπίζοντας να φανούµε αντάξιοι της εµπιστοσύνης που µας δείχνουν. Συγχρόνως στηρίζουμε, στο µέτρο των δυνατοτήτων µας, τις κάθε µορφής πρωτοβουλίες κοινωνικού χαρακτήρα για υγειονοµική κάλυψη ανασφάλιστων ή οικονοµικά ασθενέστερων οµάδων. Ιδρυτής της BIOMEDICIN, Επιστημονικός Διευθυντής και Επιστημονικός Υπεύθυνος του τμήματος βιοπαθολογίας είναι ο ιατρός Βιοπαθολόγος (Μικροβιολόγος) Ιωάννης Λαμπρόπουλος.

περισσότερα

Φωτογραφίες διαγνωστικού κέντρου

Υπηρεσίες

 • Προσβασιμότητα
  Βρίσκεται επί της οδού Δήμητρος 10-12, πλησίον του ηλεκτρικού σταθμού στο Μαρούσι.
 • Μέσος χρόνος λήψης αποτελεσμάτων
  Τα αποτελέσματα για triplex, υπερήχους και μέτρηση οστικής πυκνότητας λαμβάνονται την ώρα της εξέτασης μαζί με τη γνωμάτευση του ιατρού ακτινολόγου. Τα αποτελέσματα των περισσότερων εξετάσεων λαμβάνονται εντός μιας ημέρας εκτός των εξειδικευμένων (καλλιέργειες κτλ).
 • Εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής
  Παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα και κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
 • Αποστολή αποτελεσμάτων
  Παρέχεται η δυνατότητα αποστολής των αποτελεσμάτων με e-mail και φαξ. ΔΩΡΕΑΝ έκδοση "ηλεκτρονικής κάρτας υγείας" για πλήρη πρόσβαση στα αποτελέσματα και στο ιστορικό του ασθενούς.
 • Εξειδικευμένος Ιατρικός εξοπλισμός
  VIDAS 3 (ένα από τα 5 πρώτα πιλοτικά μηχανήματα στην Ελλάδα και τα 160 παγκοσμίως). IMMUNOCAP 100 - PHADIA- (ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ, ΤΡΥΠΤΑΣΗ, ECP) - Μέθοδος αναφοράς για τα αλλεργιογόνα, επίσημα αποδεκτή από την Ελληνική και από την Ευρωπαϊκή Αλλεργιολογική Εταιρία. Είμαστε το μοναδικό μέχρι στιγμής διαγνωστικό στην Ελλάδα που έχει διαπιστεύσει τα αλλεργιογόνα με την συγκεκριμένη μέθοδο. VITEK 2 compact - BIOMERIEUX (ταυτοποιήσεις αερόβιων, αναερόβιων, απαιτητικών μικροβίων & μυκήτων. Αντιβιόγραμμα με MIC (ελάχιστη ανασταλτική συγκέντρωση).

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών διαγνωστικού κέντρου - Biomedicin Σύγχρονα Διαγνωστικά Εργαστήρια

Όλες οι αξιολογήσεις είναι από επαληθευμένους ασθενείς που έχουν κλείσει ραντεβού μέσω doctoranytime.gr

Το διαγνωστικό κέντρο έχει αξιολογηθεί από 150 ασθενείς, από τους οποίους το προτείνουν οι 147.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
ΣΧΟΛΙΟ ΑΣΘΕΝΟΥΣ

αμεσότητα και επαγγελματισμός

περισσότερα
23 Ιουνίου 2021

Αρκετά καλό και αξιοπρεπές διαγνωστικό κέντρο .

περισσότερα
13 Ιουνίου 2021

Πολύ καλή εξυπηρέτηση.

περισσότερα
28 Μαΐου 2021

Εξαιρετικο κέντρο το χρησιμοποιώ χρόνια. Πολύ καθαρό, με συνέπεια στα ραντεβού κ τι κυριότερο αξιόπιστα αποτελέσματα. Επίσης με λογικές χρεώσεις στις τιμές. Το προτείνω σίγουρα

περισσότερα
18 Μαΐου 2021

Ευγενικό προσωπικό, εξαιρετικοί στην δουλειά τους

περισσότερα
31 Μαρτίου 2021

Μπορεις γρήγορα και χωρίς μεγάλη αναμονή να κάνεις τις εξετάσεις σου

περισσότερα
27 Μαρτίου 2021

Εξαιρετική εξυπηρέτηση και κατάρτιση

περισσότερα
23 Μαρτίου 2021

Πολύ καλή εξυπηρέτηση

περισσότερα
27 Φεβρουαρίου 2021

Πολυ καλή εξυπηρέτηση!!!!

περισσότερα
13 Φεβρουαρίου 2021

Τα γάντια που φορούσε αυτή που μου έκανε αιματοληψια καθώς κ τα ρούχα της ήταν βρώμικα. Τα αποτελέσματα άργησαν τραγικά να βγουν παρόλο που ήταν επείγον γιατί περίμεναν έναν γιατρό να έρθει να τα υπογράψει. Η γραμματεία ήταν στα όρια του θρασύ με τον καφέ σμο, προφανώς λόγω της πίεσης της δουλειάς.

περισσότερα
11 Φεβρουαρίου 2021
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Για την συγκεκριμένη επίσκεψη δεν είχε σημειωθεί η αποστολή των αποτελεσμάτων ως «επείγουσα». Η λήψη έγινε στις 10:20  τα αποτελέσματα εγκρίθηκαν από το εργαστήριο στις 14:51 και τα στείλαμε με mail στις 14:55. Στην προηγούμενη επίσκεψη της ασθενούς που είχε την σήμανση «επείγον» τα αποτελέσματα τα στείλαμε στις 13:45 Οι αιμολήπτριες πάνω από τα ρούχα φορούν ιατρική ποδιά και πάνω από την ιατρική, 2η ποδιά μιας χρήσης. Τα γάντια αλλάζουν αυστηρά πριν από κάθε αιμοληψία για προστασία του αιμολήπτη, βάση πρωτοκόλλου. Σε εμάς δεν έγινε ποτέ κάποιο παράπονο (ούτε προφορικά, ούτε στο κουτί παραπόνων) παρόλο που πραγματοποιήθηκε και επόμενη επίσκεψη της ασθενούς στο διαγνωστικό μας, λίγες μέρες μετά. Στόχος μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας με σεβασμό στον ασθενή. Τα σχόλιά σας συμβάλλουν στην διαρκή μας προσπάθεια να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας

ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΩΝ

Κλείσε το ραντεβού σου σε 1'

Επίλεξε ημέρα και ώρα ραντεβού για τις εξετάσεις σου

ΠΡΟΣΟΧΗ.Δεν μπορείς να κλείσεις ραντεβού σε διαφορετικά τμήματα την ίδια ημέρα και ώρα.