Biomedicin Σύγχρονα Διαγνωστικά Εργαστήρια

Μαρούσι, ΑΤΤΙΚΗ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ/ ΟΥΡΩΝ ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΚΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΡΙΑΚΟ/ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ ΥΠΕΡΗΧΩΝ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ Ιδιωτικό ραντεβού ΠΕΔΥ - ΕΟΠΥΥ

Περιγραφή

Στην BIOMEDICIN καλύπτουµε όλο το φάσµα των εργαστηριακών εξετάσεων του αίµατος και των λοιπών βιολογικών υγρών καθώς και τις απεικονιστικές εξετάσεις υπερήχων και triplex αλλά και µέτρησης οστικής πυκνότητας. Όλες οι εξετάσεις πραγματοποιούνται εντός των εργαστηρίων µας και ελέγχονται από άρτια καταρτισµένο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό. Από το 2007 εφαρμόζουμε Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του Διεθνούς Πρότυπου ISO 9001:2008. Επίσης έχουμε διαπιστευθεί από τον Εθνικό Φορέα Διαπίστευσης (Ε.Σ.Υ.Δ.), βάσει του διεθνούς προτύπου ISO/IEC 15189:2007. Από τον Νοέμβριο του 2002 έως σήμερα, εργαζόµαστε σκληρά ώστε να βελτιωνόμαστε και καταβάλουµε κάθε προσπάθεια να ανταπεξέλθουµε υπεύθυνα στις απαιτήσεις των ασθενών και των ιατρών τους, ελπίζοντας να φανούµε αντάξιοι της εµπιστοσύνης που µας δείχνουν. Συγχρόνως στηρίζουμε, στο µέτρο των δυνατοτήτων µας, τις κάθε µορφής πρωτοβουλίες κοινωνικού χαρακτήρα για υγειονοµική κάλυψη ανασφάλιστων ή οικονοµικά ασθενέστερων οµάδων. Ιδρυτής της BIOMEDICIN, Επιστημονικός Διευθυντής και Επιστημονικός Υπεύθυνος του τμήματος βιοπαθολογίας είναι ο ιατρός Βιοπαθολόγος (Μικροβιολόγος) Ιωάννης Λαμπρόπουλος.

περισσότερα

Φωτογραφίες διαγνωστικού κέντρου

Υπηρεσίες

 • Προσβασιμότητα
  Βρίσκεται επί της οδού Δήμητρος 10-12, πλησίον του ηλεκτρικού σταθμού στο Μαρούσι.
 • Μέσος χρόνος λήψης αποτελεσμάτων
  Τα αποτελέσματα για triplex, υπερήχους και μέτρηση οστικής πυκνότητας λαμβάνονται την ώρα της εξέτασης μαζί με τη γνωμάτευση του ιατρού ακτινολόγου. Τα αποτελέσματα των περισσότερων εξετάσεων λαμβάνονται εντός μιας ημέρας εκτός των εξειδικευμένων (καλλιέργειες κτλ).
 • Εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής
  Παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα και κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
 • Αποστολή αποτελεσμάτων
  Παρέχεται η δυνατότητα αποστολής των αποτελεσμάτων με e-mail και φαξ. ΔΩΡΕΑΝ έκδοση "ηλεκτρονικής κάρτας υγείας" για πλήρη πρόσβαση στα αποτελέσματα και στο ιστορικό του ασθενούς.
 • Εξειδικευμένος Ιατρικός εξοπλισμός
  VIDAS 3 (ένα από τα 5 πρώτα πιλοτικά μηχανήματα στην Ελλάδα και τα 160 παγκοσμίως). IMMUNOCAP 100 - PHADIA- (ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ, ΤΡΥΠΤΑΣΗ, ECP) - Μέθοδος αναφοράς για τα αλλεργιογόνα, επίσημα αποδεκτή από την Ελληνική και από την Ευρωπαϊκή Αλλεργιολογική Εταιρία. Είμαστε το μοναδικό μέχρι στιγμής διαγνωστικό στην Ελλάδα που έχει διαπιστεύσει τα αλλεργιογόνα με την συγκεκριμένη μέθοδο. VITEK 2 compact - BIOMERIEUX (ταυτοποιήσεις αερόβιων, αναερόβιων, απαιτητικών μικροβίων & μυκήτων. Αντιβιόγραμμα με MIC (ελάχιστη ανασταλτική συγκέντρωση).

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών διαγνωστικού κέντρου - Biomedicin Σύγχρονα Διαγνωστικά Εργαστήρια

Όλες οι αξιολογήσεις είναι από επαληθευμένους ασθενείς που έχουν κλείσει ραντεβού μέσω doctoranytime.gr

Το διαγνωστικό κέντρο έχει αξιολογηθεί από 114 ασθενείς, από τους οποίους το προτείνουν οι 112.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
ΣΧΟΛΙΟ ΑΣΘΕΝΟΥΣ

Σωστο εργαστηριο

περισσότερα
13 Νοεμβρίου 2019

περισσότερα
13 Νοεμβρίου 2019

Είχα κλείσει ραντεβού μέσω doctor anytime, η εξέταση πραγματοποιήθηκε νωρίτερα από το καθορισμένο ραντεβού. Είναι καθαρό και πολύ εξυπηρετικό το προσωπικό.

περισσότερα
31 Οκτωβρίου 2019

Ευγενικο προσωπικο!

περισσότερα
25 Οκτωβρίου 2019

Είχα χρησιμοποιήσει τις ιατρικές υπηρεσίες τοθ Biomedicin και πριν από αυτή την εμπειρία μέσω του doctor anytime. Τόσο οι υπάλληλοι όσο και οι γιατροί είναι εξαιρετικοί. Ευγενικοί, πρόθυμοι να βοηθήσουν και γνώστες του αντικειμένου.

περισσότερα
28 Σεπτεμβρίου 2019

περισσότερα
7 Αυγούστου 2019

Με κάλεσαν πίσω αφού έκλεισα το ραντεβού μέσω εσάς, με πληροφόρησαν ότι δεν είχαν ραντεβού στην ώρα που είχα κλείσει στο σύστημά σας, οπότε και συνεννοηθήκαμε να πάω 15 λεπτά νωρίτερα, αλλά δεν με πήραν στην ώρα του ραντεβού μας, μου είπαν να περιμένω τα αποτελέσματα αλλά δεν με ενημέρωσαν τι ώρα θα βγουν, ζήτησα να έχω ενημέρωση αλλά με παρέπεμψαν στην γραμματεία όπου δεν βρισκόταν κάποιος για 10 λεπτά , αναγκάστηκα να φύγω και να πάω άλλη στιγμή να παραλάβω τις εξετάσεις.

περισσότερα
7 Αυγούστου 2019
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Η BIOMEDICIN έχει ενημερώσει το DOCTOR ANYTIME για τις ώρες λειτουργίας του τμήματος υπερήχων. Καθώς η πλατφόρμα δεν υποστηρίζει on line σύνδεση με το πρόγραμμα των ραντεβού του διαγνωστικού μας, σε αρκετές περιπτώσεις χρειάζεται να γίνει αλλαγή της ημέρας και της ώρας των ραντεβού, πάντα με γνώμονα την εξυπηρέτηση του ασθενούς. Στα 5 χρόνια συνεργασίας μας με το doctoranytime δεν έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα. Η καταχώρηση από την γραμματεία για την εξέταση της ασθενούς έγινε την ώρα του ραντεβού στις 8:44. Ο ασθενής εξυπηρετείται άμεσα μόλις τελειώσει ο γιατρός με τον προηγούμενο ασθενή. Τα ραντεβού κλείνονται με επαρκή χρόνο εξέτασης ανά 15 – 20 λεπτά (αναλόγως της εξέτασης). Σε περίπτωση που κάποιο περιστατικό είναι πολύ παθολογικό υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί μεγαλύτερος χρόνος εξέτασης. Ο χρόνος αυτός δεν ξεπερνά τα 10 λεπτά. Σε έναν ιατρικό χώρο, μία αναμονή της τάξης των 10 – 15 λεπτών, θεωρούμε ότι δεν είναι υπερβολική. Δεν μπορούμε να μην κάνουμε σωστά την εξέταση για να εξαλείψουμε τον χρόνο αναμονής. Στο τέλος της εξέτασης ο γιατρός ενημερώνει τον ασθενή αν θέλει να περιμένει στο σαλόνι για να παραλάβει τα αποτελέσματά του (περίπου 15 λεπτά) αλλιώς μπορεί να τα παραλάβει οποιαδήποτε άλλη στιγμή. Στην γραμματεία του διαγνωστικού ήταν τρεις γραμματείς και μία γραμματεία ακτινολογικού.

περισσότερα
4 Αυγούστου 2019

Το BIOMEDICIN βγάζει πολύ γρήγορα τα αποτελέσματα των εξετάσεων, τα περισσότερα εντός της ίδιας ημέρας!

περισσότερα
11 Ιουλίου 2019

Ολα πολύ καλά οργανωμένα. Καμία αναμονή για την εξέταση και τα αποτελέσματα.

περισσότερα
17 Μαΐου 2019
ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΩΝ

Κλείσε το ραντεβού σου σε 1'

Επίλεξε ημέρα και ώρα ραντεβού για τις εξετάσεις σου

ΠΡΟΣΟΧΗ.Δεν μπορείς να κλείσεις ραντεβού σε διαφορετικά τμήματα την ίδια ημέρα και ώρα.

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει