Αριστοτέλειο Euromedica Τούμπας

Κάτω Τούμπα, ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ/ ΟΥΡΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΑΞΟΝΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΡΙΑΚΟ/ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ ΥΠΕΡΗΧΩΝ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ Ιδιωτικό ραντεβού ΠΕΔΥ - ΕΟΠΥΥ

Περιγραφή

Το Διαγνωστικό Κέντρο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ EUROMEDICA ΤΟΥΜΠΑΣ πραγματοποιεί μαγνητικές τομογραφίες, απεικονίσεις και μαστογραφίες, αλλά και πληθώρα μικροβιολογικών εξετάσεων. Λειτουργεί από το 1990, και από το 2010 εντάχθηκε στο δίκτυο της Euromedica. Χάρη στη ομάδα ακτινολόγων και μικροβιολόγων και τον άριστο εξοπλισμό του, το κέντρο εξειδικεύεται στη μαγνητική προστάτη, Ολοσωματική Μαγνητική, την Εντερογραφία, την Ογκομέτρηση Εγκεφάλου, την Έγχρωμη Χαρτογράφηση Αρθρικού χόνδρου και την Ψηφιακή Μαστογραφία, εξυπηρετώντας περισσότερους από 5.000 ασθενείς κατά μέσο όρο ετησίως.

περισσότερα

Φωτογραφίες διαγνωστικού κέντρου

Υπηρεσίες

  • Εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής
    Παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα εκτός Diners και American Express.
  • Μέσος χρόνος λήψης αποτελεσμάτων
    Όλα τα αποτελέσματα των εξετάσεων παρέχονται αυθημερόν εκτός των αξονικών και των μαγνητικών τομογραφιών. Τα αποτελέσματα των εξειδικευμένων ορμονολογικών και μικροβιολογικών εξετάσεων παρέχονται σε 2- 10 εργάσιμες ημέρες.
  • Αποστολή αποτελεσμάτων
    Παρέχεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής αποστολής των αποτελεσμάτων των εξετέσεων με fax και email εκτός των πορισμάτων.

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών διαγνωστικού κέντρου - Αριστοτέλειο Euromedica Τούμπας

Όλες οι αξιολογήσεις είναι από επαληθευμένους ασθενείς που έχουν κλείσει ραντεβού μέσω doctoranytime.gr

Το διαγνωστικό κέντρο έχει αξιολογηθεί από 14 ασθενείς, από τους οποίους το προτείνουν οι 14.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
ΣΧΟΛΙΟ ΑΣΘΕΝΟΥΣ

Για την μαγνητική είχε σχεδόν μια ώρα καθυστέρηση. Κατα τ' αλλά όλα οκ

περισσότερα
27 Απριλίου 2018

Όταν έκλεισα το ραντεβού, ζήτησα να μου κλείσουν σε ώρα κατά την οποία δεν θα υπήρχε καθυστέρηση διότι είχα υψηλό πυρετό και ήμουν εξαντλημένη. Παρόλα αυτά, περίμενα μισή ώρα. Το προσωπικό ήταν εντελώς διεκπεραιωτικό. Θα ξαναπήγαινα μόνο λόγω της βολικής για μένα τοποθεσίας και των χαμηλών τιμών.

περισσότερα
28 Φεβρουαρίου 2018

Έκλεισα άμεσα ραντεβού, έμεινα πολύ ικανοποιημένη απο το διαγνωστικό κέντρο, η ώρα του ραντεβού τηρήθηκε με ακρίβεια.

περισσότερα
25 Φεβρουαρίου 2018

Όλα καλα

περισσότερα
5 Οκτωβρίου 2017

Η εξυπηρέτηση απο το προσωπικό ήταν άψογη και ο χώρος πεντακάθαρος. Το μόνο αρνητικό ήταν η μη τήρηση της ώρας του ραντεβού , ήταν 22:30 κανονικά και με δέχτηκαν 23:15. Κατά τ'άλλα μηχανήματα , χώρος και προσωπικό συνθέτουν ένα καθόλα θετικό σύνολο.

περισσότερα
9 Σεπτεμβρίου 2017

περισσότερα
19 Απριλίου 2017

Χρειστηκε να γίνει αλλαγή της ώρας του προγραμματισμένου ραντεβού λόγω φόρτου του κέντρο, κατά 3 ώρες αργότερα. Με είχαν ενημερωώσει εγκαίρως. Ακόμη και έτσι είχα μια αναμονή 45 λεπτών πλέον την νέα προγραμματισμένης ώρας.

περισσότερα
12 Απριλίου 2017
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Καλημέρα, Ευχαριστούμε πολύ για το ενημερωτικό email. Επιβεβαιώνουμε όλα τα παραπάνω που σχολιάστηκαν από τον κύριο Μπακιρτζόγλου. Στο μήνυμα αυτό θα αναφερθούμε στην αιτιολόγηση αυτής της κατάστασης της 4-4-2017, δεχτήκαμε λοιπόν ένα έκτακτο περιστατικό από τροχαίο ατύχημα το οποίο καθυστέρησε το πρόγραμμα και πήγαμε πίσω όσον αφορά τα προγραμματισμένα ραντεβού. Για αυτό λοιπόν με την σειρά μας οφείλουμε να ενημερώσουμε τους ασθενείς για την καθυστέρηση σεβόμενοι τον προσωπικό χρόνο του καθενός αλλά και παράλληλα ζητώντας την κατανόηση τους για την προτεραιότητα του επείγοντος περιστατικού. Τώρα όσον αφορά την περαιτέρω καθυστέρηση του Μπακιρτζόγλου των 45’ το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι έχουμε να κάνουμε με ασθενείς που έχουν την μοναδικότητα τους όπως και οι λόγοι που μας επισκέπτονται δίνοντας τους την προσοχή που χρειάζεται. Ζητούμε συγνώμη στον κύριο Μπακιρτζόγλου για την καθυστέρηση, καλοδεχούμενες όλες οι παρατηρήσεις για να γινόμαστε καλύτεροι και σας υποσχόμαστε ότι για αυτό προσπαθούμε κάθε μέρα.

Ola kala

περισσότερα
11 Απριλίου 2017

Εξαιρετικα

περισσότερα
2 Φεβρουαρίου 2017

Όλα άψογα!

περισσότερα
13 Ιανουαρίου 2017
ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΩΝ

Κλείσε το ραντεβού σου σε 1'

Επίλεξε ημέρα και ώρα ραντεβού για τις εξετάσεις σου

ΠΡΟΣΟΧΗ.Δεν μπορείς να κλείσεις ραντεβού σε διαφορετικά τμήματα την ίδια ημέρα και ώρα.

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει