Απεικονιστική Χαλάτση

Πειραιάς, ΑΤΤΙΚΗ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ/ ΟΥΡΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΑΞΟΝΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΡΙΑΚΟ/ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ ΥΠΕΡΗΧΩΝ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΕΔΥ - ΕΟΠΥΥ Ιδιωτικό ραντεβού

Υπηρεσίες

 • Εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής
  Παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα (VISA, DINERS).
 • Μέσος χρόνος λήψης αποτελεσμάτων
  Τα αποτελέσματα των υπερήχων, των ακτινογραφιών, τα triplex καρδιάς παρέχονται άμεσα. Τα αποτελέσματα των μαγνητικών και αξονικών τομογραφιών καθώς και των αιματολογικών εξετάσεων, εκτός των εξειδικευμένων, παρέχονται σε μια εργάσιμη ημέρα.
 • Αποστολή αποτελεσμάτων
  Παρέχεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής αποστολής των γνωματεύσεων των εξετάσεων με fax, email και courier με αντικαταβολή.
 • Εξειδικευμένος ιατρικός εξοπλισμός
  Ελαστογραφία SHEAR WAVE και STRAIN με νέους υπερηχοτομογράφους υψηλής ευκρίνειας, Πολυτομικός Αξονικός Τομογράφος 64 τομών.

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών διαγνωστικού κέντρου - Απεικονιστική Χαλάτση

Όλες οι αξιολογήσεις είναι από επαληθευμένους ασθενείς που έχουν κλείσει ραντεβού μέσω doctoranytime.gr

Το διαγνωστικό κέντρο έχει αξιολογηθεί από 127 ασθενείς, από τους οποίους το προτείνουν οι 122.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
ΣΧΟΛΙΟ ΑΣΘΕΝΟΥΣ

Εξαίρετοι όλοι!

περισσότερα
24 Ιανουαρίου 2019

περισσότερα
4 Ιανουαρίου 2019

Άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση

περισσότερα
9 Νοεμβρίου 2018

Είμαι ευχαριστημένη με την εξυπηρέτηση που είχαμε.Η μικρή καθυστερηση για το ραντεβου ειναι λογική οταν μιλάμε για ένα διαγνωστικο κέντρο που έχει να εξυπηρετήσει τόσο κόσμο.

περισσότερα
6 Νοεμβρίου 2018

Εξυπηρετικοί και πρόθυμοι !!!

περισσότερα
1 Νοεμβρίου 2018

ολα καλα. απλα θα πρεπει προσεξουν τα νερα να μην τα γεμιζουν απο τις βρυσες της τουαλετας. στα ετοιμα μηχανηματα νερου

περισσότερα
30 Οκτωβρίου 2018

Άμεση εξυπηρέτηση από όλο το προσωπικό ευγενεστατοι ολοι

περισσότερα
28 Οκτωβρίου 2018

Ένα προγραμματισμένο ραντεβού στο διαγνωστικό Χαλάτση, για τις 12:00 το πρωί, με άφιξη μου στις 11:42, με εξόφληση πληρωμή στις 12:04, πραγματοποιήθηκε στις 13:15. Παρά τις συνεχείς ερωτήσεις μου για το ραντεβού παρέμενα στην αναμονή αδικαιολόγητα και πέραν του αναμενόμενου.

περισσότερα
9 Οκτωβρίου 2018
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Η ζήτηση του ραντεβού για τον ασθενή έγινε την ίδια ημέρα με την πραγματοποίηση της εξέτασης (09:43 π.μ. η ζήτηση και η επιβεβαίωση από μέρους μας σχεδόν ταυτόχρονα). Αντιλαμβανόμενοι ότι πρόκειται για περιστατικό μάλλον επείγον, επιβεβαιώσαμε την ζήτηση και προσπαθήσαμε να ενσωματώσουμε την εξέταση στο ήδη συμπληρωμένο πρόγραμμά μας από ραντεβού (δεδομένου δε ότι ο ασθενής έχει ξαναεπισκεφθεί το κέντρο μας και έχει υποβληθεί και σε άλλες εξετάσεις). Σαφώς υπήρξε καθυστέρηση από μέρους μας, όσον αφορά την ώρα ζήτησης του ραντεβού από την ώρα πραγματοποιήσής του (1 ώρα τουλάχιστον). Σε ένα διαγνωστικό κέντρο όμως που είναι ζωντανός οργανισμός και οφείλει να ακολουθεί και να προσαρμόζεται στις ειδικές ανάγκες κάθε ασθενούς, είναι μάλλον λογική η μετακύλιση της προκαθορισμένης ώρας σε ύστερο χρονικό διάστημα. Εάν θέλαμε να είμαστε απόλυτα τυπικοί στις ώρες των ραντεβού είναι σίγουρο ότι θα υπολειπόμασταν σε ιατρική ποιότητα και πιστότητα. Παρ’όλα αυτά και επειδή για εμάς είναι μείζονος σημασίας οι ασθενείς μας να μένουν ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες και την εξυπηρέτησή μας, την επόμενη φορά που θα χρειαστεί ο συγκεκριμένος ασθενής τις υπηρεσίες μας, θα τύχει προνομιακής τιμολογιακής μεταχείρισης. Για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε θα βρισκόμαστε στη διάθεσή σας.

Quick, simple and painless blood extraction for tests. Did the test on a Saturday morning after fasting, and results were out Monday evening.

περισσότερα
25 Σεπτεμβρίου 2018

Πολυ καλα

περισσότερα
14 Σεπτεμβρίου 2018
ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΩΝ

Κλείσε το ραντεβού σου σε 1'

Επίλεξε ημέρα και ώρα ραντεβού για τις εξετάσεις σου

ΠΡΟΣΟΧΗ.Δεν μπορείς να κλείσεις ραντεβού σε διαφορετικά τμήματα την ίδια ημέρα και ώρα.

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει