Βρες γιατρό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΩΡΕΑΝ

Γιατί είναι ο κατάλληλος για σένα

Ο ιατρός Γρίβας Νικόλαος είναι Ουρολόγος - Χειρουργός - Ανδρολόγος και διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο στα Ιωάννινα. Είναι αριστούχος Διδάκτωρ Διδάκτωρ τής Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ουτρέχτης, Ολλανδίας και μέλος του Κολλεγίου Ευρωπαίων Ουρολόγων (Fellow of European Board of Urology) και πολλών διεθνών ιατρικών εταιρειών. Υπό την καθοδήγηση του Dr. Henk van der Poel, έχει εξειδικευθεί για 1 χρόνο στην Λαπαροσκοπική και Ρομποτική Χειρουργική στο Ολλάνδικό Αντικαρκινικό Ινστιτούτο (Netherlands Cancer Institute, Αμστερντάμ), το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο Ογκολογικό Νοσοκομείο της Ολλανδίας. Ο ιατρός έχει συμβάλλει στην ανάπτυξη της Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής Ουρολογίας στο Νοσοκομείο «Γ.Χατζηκώστα» Ιωαννίνων πραγματοποιώντας την τετραετία 2017-2020, υπό την καθοδήγηση του Επικ. Καθηγητή Ν. Σταυρόπουλου και του Διευθυντή Κ. Χασταζέρη, σημαντικό αριθμό λαπαροσκοπικών ριζικών προστατεκτόμων. Επίσης συμμετείχε στην χειρουργική ομάδα που πραγματοποιεί τις λαπαροσκοπικές επεμβάσεις στην Ουρολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου υπό την καθοδήγηση του Αν. Καθηγητή Χ. Μαμουλάκη, μεταξύ των οποίων σε λαπαροσκοπικές ριζικές προστατεκτομές, λαπαροσκοπικές μερικές νεφρεκτομές και σε λαπαροσκοπική αποκατάσταση στενώματος ουρητήρα. Είναι μέλος σε τρεις ομάδες εργασίας της Ευρωπαικής Ουρολογικής Εταιρείας και πιο συγκεκριμένα, του European Association of Urology (EAU) Guidelines Office δηλαδή του τμήματος που εκπονεί τις κατευθυντήριες οδηγίες της Ευρωπαικής Ουρολογικής Εταιρείας (με ιδιαίτερο αντικείμενο τον καρκίνο του προστάτη), του FEBU Examination Committee δηλαδή της εξεταστικής επιτροπής που πιστοποιεί τους Ευρωπαίους Ουρολόγους με τον τίτλο του Fellow European Board of Urology και του Young Academic Urologist-Robotic Working Group, δηλαδή της ομάδας ακαδημαικών ουρολόγων με ερευνητικο αντικείμενο τις εξελίξεις στον χώρο της Ρομποτικής Χειρουργικής.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Πρόσβαση

 • Χαριλάου Τρικούπη 6, Ιωάννινα , ΙΩΑΝΝΙΝΑ
 • Τρόποι πληρωμής

  Μετρητά

Βιογραφικό και καριέρα

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
 • Απόφοιτος Ιατρικής Σχολής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Επαγγελματική εμπειρία

 • Ουρολόγος - Ανδρολόγος, Ιδιωτικό Ιατρείο, Ιωάννινα
 • Πρώην Επιμελητής Β' ΕΣΥ, Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου
 • Πρώην Επικουρικός Επιμελητής ΕΣΥ, Γ.Ν. Χατζηκώστα Ιωαννίνων

Ακαδημαϊκές δημοσιεύσεις

 • Κριτής εργασιών (reviewer) και κύριος συγγραφέας σε δεκάδες ξενόγλωσσα ουρολογικά περιοδικά μεταξύ των οποίων και το European Urology που αποτελεί το ουρολογικό περιοδικό με το μεγαλύτερο δείκτη απήχησης (IF) παγκοσμίως.
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύση του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον καλύτερο γιατρό για εκείνον, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Ο Γρίβας Νικόλαος έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

 • Χρησιμοποίησε τουλάχιστον 6 χαρακτήρες και 1 κεφαλαίο γράμμα
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια.
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Γρίβας Νικόλαος?