Βρες ειδικό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γιατί είναι η κατάλληλη για σένα

Η Ποτίκα Μυρτώ είναι Αλλεργιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στα Τρίκαλα και στα Γρεβενά. Σπούδασε στην Ιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ειδικεύτηκε στην Αλλεργιολογική Μονάδα "Δ. Καλογερομήτρος" του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου "Αττικόν", όπου εκπαιδεύτηκε σε παιδοαλλεργιολογικά ιατρεία καθώς και σε ιατρεία ενηλίκων καλύπτοντας όλο το φάσμα των αλλεργικών νοσημάτων. Κατόπιν εξετάσεων επάρκειας γνώσεων της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας (European Academy of Allergy and Clinical Immunology–EAACI/UEMS - Knowledge Examination in Allergology and Clinical Immunology) έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας. Διαθέτει πολυετή κλινική εμπειρία και ερευνητική δραστηριότητα έχοντας συμμετάσχει σε πληθώρα συνεδρίων με ομιλίες και ανακοινώσεις και έχοντας επιστημονικές δημοσιεύσεις σε ελληνικά περιοδικά και βιβλία.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Υπηρεσίες

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Αναλαμβάνει και περιστατικά παιδιών έως 12 ετών
Δυνατότητα πληρωμής με κάρτα στο ιατρείο

Πρόσβαση

Επίλεξε γραφείο
 • Parking
  • Δεν διαθέτει parking

Βιογραφικό και καριέρα

Σπουδές

 • Τίτλος ειδικότητας Αλλεργιολογίας
 • και Κλινικής Ανοσολογίας - Knowledge Examination in Allergology and Clinical Immunology, Ευρωπαϊκή Ακαδημία Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας -European Academy of Allergy and Clinical Immunology–EAACI/UEMS
 • Πτυχίο Ιατρικής, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Επαγγελματική εμπειρία

 • Αλλεργιολόγος, ιδιωτικό ιατρείο, Τρίκαλα
 • Ειδικευόμενη Αλλεργιολογίας, Αλλεργιολογική Μονάδα ‘‘Δ. Καλογερομήτρος’’, Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο "Αττικόν"
 • Ειδικευόμενη Παθολογίας, Παθολογική Κλινική, Γενικό Νοσοκομείο Σύρου "Βαρδάκειο & Πρώιο"

Μέλος συλλόγων

 • European Academy of Allergology and Clinical Immunology (EAACI)
 • Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας (ΕΕΑΚΑ)

Ακαδημαϊκές δημοσιεύσεις

 • Ελληνικές Κατευθυντήριες Oδηγίες για τη διάγνωση και αντιμετώπιση της αναφυλαξίας
 • Μ. Κουρή, Γ. Κωνσταντίνου, Κ. Κανάκη-Ζάρρα, Α. Χλίβα, Σ. Ζαννίκου, Ι. Τάσιος, Γ. Κούρτης, Α. Χατζηπέτρου, Μ. Ψωμιάδου, Μ. Ποτίκα, Τ. Κοίλια, Κ. Πίτσιος, Φ. Σαξώνη-Παπαγεωργίου, Ελληνική Αλλεργιολογία & Κλινική Ανοσολογία 2014 Περίοδος Β' • 7(3):79–105
 • Αντιδράσεις υπερευαισθησίας στα ιωδιούχα ραδιοσκιαγραφικά, Αλλεργιολογική προσπέλαση και δεδομένα επαναχορήγησης,  Μ. Ποτίκα ,Μ. Μακρής , Ι. Κοντογιωργάκη, Χ. Σάνδηλος, Ξ. Αγγελίδης, Χ. Κουλίας, Κ. Χλίβα, Κ. Τυλιγάδα, Δ. Ρηγόπουλος, ΑΡΧΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ 2017, 34(1):104-112
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύση του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον καλύτερο γιατρό για εκείνον, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Η Ποτίκα Μυρτώ έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.

Μέτρα προστασίας κατά της COVID-19

Παρακάτω θα δεις τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού στους χώρους παροχής υπηρεσιών υγειάς. Η Ποτίκα Μυρτώ τα ακολουθεί πιστά.


Αυστηροί έλεγχοι

Οι εισερχόμενοι στον χώρο ελέγχονται για συμπτώματα COVID-19. To προσωπικό υποβάλλεται τακτικά σε τεστ. Αν κάποιος εμφανίσει συμπτώματα απομονώνεται για να μην έρθει σε επαφή με άλλους.

Προστατευτικός εξοπλισμός

Όλοι φορούν προστατευτικές μάσκες εκτός από τα παιδιά κάτω των 2 ετών. Επιπρόσθετα, το προσωπικό χρησιμοποιεί προστατευτικό εξοπλισμό κατά τη διάρκεια των θεραπειών.

Καθαρισμός και απολύμανση

Όλοι οι χώροι καθαρίζονται και απολυμαίνονται τακτικά. Έχουν επίσης επαρκή εξαερισμό. Το προσωπικό απολυμαίνει τα χέρια του πριν και μετά την επαφή με κάθε ασθενή.

Τήρηση αποστάσεων

Το επιτρεπόμενο όριο ατόμων στον χώρο είναι εμφανώς περιορισμένο, ενώ ταυτόχρονα τηρείται απόσταση 2 μέτρων μεταξύ των ασθενών.


chat

Βιντεοκλήση

Αν εξακολουθεί να σε αγχώνει η επίσκεψη στον γιατρό, κάνε κλικ εδώ για ραντεβού με βιντεοκλήση, που είναι ασφαλής και άνετη!

Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Ποτίκα Μυρτώ?